Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wegwezen uit aandelen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Richard Abma

Richard Abma is werkzaam als asset manager bij OHV vermogensbeheer. Abma is financieel econoom en draagt de titel Chartered Market Technician (CMT). Zowel technisch als fundamenteel kan hij daardoor een scherp oordeel vellen over de financile markten. Richard heeft in het verleden meegewerkt aan het ontwikkelen ...

Meer over Richard Abma

Recente artikelen van Richard Abma

  1. okt '13 Groei industrie, groei! 1
  2. okt '13 Zwak fundament 5
  3. okt '13 Oost West Zuid Slecht 5

Reacties

23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 september 2012 17:15
    En ik vroeg mij al af waarom de AEX anders doet dan de DAX of de CAC40 op vrijdag - zelfs de DJI was erg bullish tot ca. 21:30.
    Het is nog te vroeg voor de doembellen - ook mooi te zien aanhand de ontwikkeling, die tot nu toe helemaal niet volgens de "trendline" is uitgekomen. Ik vraag mij dan af hoe betrouwbaar die dan wel niet zal zijn?
  2. forum rang 4 ischav2 23 september 2012 18:21
    De geldpersen staan aan en dat geld moet zijn weg vinden in het systeem. Fundamenteel zou ik ook zeggen dat de beurzen lager zouden moeten staan, maar dat denk ik al een tijdje. Toch stegen de beurzen met afzwakkende economische cijfers. Staat wel tegenover dat in de VS de woningmarkt stabiliseert en zelfs wat aantrekt. Voor mij is de trigger een oorlog tussen Israël en Iran. Godsdienstfanaten zijn gevaarlijk en onberekenbaar. Een aanval op Iran zal in ieder geval niet eerder plaatsvinden dan na de Amerikaanse verkiezingen. Voor nu is het kwakkelen en voorlopig zijwaarts bewegen. Veel betekenend is het gerucht dat het troyka rapport wordt uitgesteld tot na de Amerikaanse verkiezingen.
  3. [verwijderd] 23 september 2012 20:45
    Denk ook wel dat er een flinke correctie moet komen. De koersen stegen (en stijgen) omdat het economisch nieuws zo dermate dramatisch is dat centrale banken wel moeten ingrijpen. Men hoopt (uhh... gokt) dat die ingreep vruchten afwerpt en ziet de huidige economische realiteit niet.

    China "koelt af", en dat volgens de officiele cijfers van dit communistisch land, dus hoeveel erger zal het in werkelijkheid zijn. VS zet de geldpers aan en gaat de AAA-status kwijtraken, en Europa bezuinigt zich letterlijk kapot terwijl ze miljarden naar iemands pocket laten vloeien.
23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links