Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ctac-CEO Pieter-Paul Saasen overleden

Ctac-CEO Pieter-Paul Saasen overleden
Beeld: Ctac

Het beursgenoteerde IT-bedrijf Ctac heeft zaterdag bekendgemaakt dat CEO Pieter-Paul Saasen op 31 maart aan een slepende ziekte is overleden.

Eerder deze week (op 28 maart jl.) werd zijn terugtreden bekendgemaakt. Pieter-Paul trad op 1 oktober 2019 aan als CFO bij Ctac en werd op 15 november 2021 benoemd tot CEO. Onder zijn leiding heeft Ctac een sterke groei doorgemaakt.

De Raad van Bestuur van Ctac schrijft over Saasen: “We hebben hem leren kennen als een visionaire, gedreven en daadkrachtige leider. Met zijn ambitie, focus en resultaatgerichtheid heeft hij veel nieuw elan gebracht. Hij heeft in korte tijd een stevig fundament gelegd voor de toekomst van Ctac.”

Ook CEO Peter Paul de Vries van Value8, met 28 procent de grootste aandeelhouder van Ctac, spreekt lovende woorden over hem. “Pieter-Paul was een geweldige CEO, een snelle denker en een ambitieuze leider. Hij heeft het bedrijf in korte tijd een enorme impuls gegeven.” De Vries voegt daaraan toe: “Bovenal was hij een ontzettend aardige man. Ik zal de samenwerking, zijn humor en de vriendschappelijke band enorm missen.”


IEX Nieuws is het nieuwskanaal van IEX Group voor divers financieel en beursnieuws..

Auteur: IEX Nieuws

IEX Nieuws is het nieuwskanaal van IEX Group voor divers financieel en beursnieuws.

Meer over IEX Nieuws

Recente artikelen van IEX Nieuws

  1. 01 feb Meer omzet KPMG ondanks fraude
  2. 12 dec Medewerkers AFM overtraden eigen regels 3
  3. 19 sep AFM-bestuurders overtreden de wet 16

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links