Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

KPN, how low can you go?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 31 mei 2013 15:55
    Volgens mij wordt dit bedrijf gewoon de grond ingeramd door handlangers van Carlos, zoals Cheuvreux. Uiteindelijk is hij toch nog de enige die een bod uit kan brengen, op heel KPN of alleen op het mobiele deel.
    Zoek maar eens na hoe dit indertijd bij Wavin is gegaan, is ook naar de Mexicanen gegaan.
    Iedereen zegt dat Carlos op een te hoog niveau heeft ingekocht, maar ik geloof dat niet, dit is onderdeel van een strategie. Hij heeft ook maar voor 30% hoeven meebetalen aan de kapitaalinjectie, de rest koopt hij straks voor peanuts, of splitst hij de mobiele tak eruit. Daarna blijven de zittende aandeelhouders zitten met de vaste tak. De kruimels blijven straks over, let op mijn woorden.
  2. [verwijderd] 31 mei 2013 16:25
    JUIST...weg met de TOP en al snel met de laag eronder ook.
    Net wat RAFTER al schreef...de jongens en meiden in de winkels doen hun best ervan te maken wat ervan valt te maken...maar het gehele bedrijf en de manier van bedrijfsvoering is zo enorm sukkelig, NIET flexibel en zo on-efficient als je je maar kunt bedenken. Tis eigenlijk onbegrijpelijk dat men bij KPN niet bij machte is om daar een draai aan te geven de goede richting uit. Flexibel zijn is iets wat men niet kent en de arogantie die men heeft past totaal niet meer in de huidige maatschappij.
    NEE....KPN is duidelijk richting EXIT !!!
    En nogmaals...hoe sneller hoe beter, dat geeft een betere en heldere markt in NL zonder een krampachtig iritante telecommer die iedereen dwars zit om de executie zo lang mogelijk uit te stellen.
    Het is hopeloos ....KPN spartelt nog wat tegen, maar gaat er zeker aan !!
  3. TraderRon 31 mei 2013 16:32
    quote:

    zepolna schreef op 31 mei 2013 16:29:

    Ik zou afscheid nemen van mijn aandelen KPN en het geld wat het nog opbrengt koesteren....want tenzij er een godswonder gebeurt (lees overname) is KPN feitelijk DOOD.
    Carlos Slim is ook nog een stro-halm waar nog iets uit kan komen qua redding, maar daarop wachten is gokken.
    Hebben ze al vaker over KPN gezegd.
    Nog niet zolang geleden zei men niet anders over POSTNL.
    Van schlemiel- > lieveling vaak maar weinig voor nodig ;-)
  4. [verwijderd] 31 mei 2013 16:42
    Slim & Blok hebben al geruime tijd geleden een geheime deal beklonken..

    Slim krijgt KPN voor een dubbeltje op de eerste rij en Blok een grote zak met geld..kan hij met vervroegd pensioen..aandeelhouders zijn grotendeels hun geld kwijt..KPN geen beursnotering meer..net als Hagemeyer, Versatel, Corus....
  5. [verwijderd] 31 mei 2013 16:54
    Tja, even de bijkopers uitschudden blijkt effectief, emissie heeft ze de gewenste miljarden opgeleverd (waarvan 1 van Slim), en nu even zorgen dat de rest goedkoop genoeg in de aanbieding gaat. Mijn korte rekensom leert me dat het bedrijf nog 4.5 miljard aandelen x 1.50 per stuk = 6.75 miljard kost, en nu 3 miljard fris in kas heeft. Dat klinkt toch best aantrekkelijk, ware het niet dat je er een Blok aan je been bijkrijgt.
  6. [verwijderd] 31 mei 2013 17:37
    Koninklijke KPN Totale netto shortpositie op 28 mei 2013:0,00%..zeker partijen met minder dan 0.5% zonder meldingsplicht?..

    vandaag inmiddels ruim 91 miljoen stukken verhandeld..elke dag koers lager en lager..wat klopt er niet?..kijkje in de geheime agenda van Carlos Slim en Eelco Blok en je hebt het antwoord..
  7. Kniesoor 31 mei 2013 23:22
    quote:

    kolenboer schreef op 31 mei 2013 14:37:

    In 2000 was de koers 2,60 euro. had nooit verwacht dat het nog lager kon. Wel dus.

    kan dus tot 0.
    September 2001 was de allerlaagste koers € 1,35. Zo laag zijn we nu (nog?) niet met KPN. Aan de andere kant was de koers in 2001 binnen 3 maanden ook weer terug op de € 4.-. De situatie van nu is uiteraard geheel anders dan die in 2011 maar goed, you never know, you know..
  8. Kniesoor 31 mei 2013 23:26
    quote:

    FrancisFox schreef op 31 mei 2013 16:54:

    Tja, even de bijkopers uitschudden blijkt effectief, emissie heeft ze de gewenste miljarden opgeleverd (waarvan 1 van Slim), en nu even zorgen dat de rest goedkoop genoeg in de aanbieding gaat. Mijn korte rekensom leert me dat het bedrijf nog 4.5 miljard aandelen x 1.50 per stuk = 6.75 miljard kost, en nu 3 miljard fris in kas heeft. Dat klinkt toch best aantrekkelijk, ware het niet dat je er een Blok aan je been bijkrijgt.
    Zal op een koers van € 1,50 natuurlijk nooit weggaan voor € 1,50; zit altijd een premie van minimaal 25% op en hier mag je denk ik wel uitgaan van 50%, dus betekent koers van € 2,25. Daarnaast vermeld je wel de opbrengst van de emissie maar "vergeet" je even de schulden van ruim 12 miljard.
    Overigens denk ik wel dat als Carlos de boel meeneemt voor een bedrag onder de € 3.- dat hij dan t.o.v. zijn vorig jaar gedane bod van € 8.- veel minder kwijt is en dat hij hier alleen een paar miljard extra verdient heeft (lees: minder uitgegeven).
37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links