Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Bemoedigende resultaten Ordina'

Gepubliceerd op 25 april 2019 10:12 | Views: 4.412

Ordina 17:35

2,29 +0,02 (+0,66%)

AMSTERDAM (AFN) - De kwartaalresultaten van automatiseerder Ordina zijn bemoedigend, stellen analisten van ING. Het is belangrijk dat de omzet steeg in zowel Nederland als in België en Luxemburg, al was de stijging in Nederland bescheiden.

Ook ging de winstmarge omhoog ondanks investeringen in twee nieuwe kantoren en het aantrekken van meer personeel. Bovendien waren er minder werkdagen, stellen de kenners.

Hoewel er een stijgende lijn is, verwacht ING dat de kosten voor het aantrekken van nieuw personeel voorlopig wel op de winstmarge blijven drukken. Bovendien is de verbetering van de omzet in Nederland aan de lage kant gezien de stand van de economie.

ING heeft een buy-advies voor Ordina met een koersdoel van 2,20 euro. Het aandeel van de automatiseerder stond donderdag rond 10.00 uur 1,3 procent lager op 1,91 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ordina 75% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Ordina

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare