Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ONWARD MEDICAL BRU:ONWD.BL, NL0015000HT4

 • 5,200 4 mrt 2024 17:35
 • 0,000 (0,00%) Dagrange 5,080 - 5,280
 • 53.184 Gem. (3M) 77,1K

Forum Onward Medical geopend

1.057 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 53 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Hercule Poirot 31 maart 2022 10:30
  17-12-2021

  (ABM FN-Dow Jones) Onward Medical heeft het maximum aantal inschrijvingen van 65 proefpersonen bereikt in de Up-LIFT studie naar de ARC-therapie voor mensen met een dwarslaesie. Dit maakte de ontwikkelaar van innovatieve therapieën om functioneel herstel mogelijk te maken voor mensen met ruggenmergletsel, vrijdag bekend.

  Het onderzoek vindt plaats in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

  In de studie wordt de veiligheid en effectiviteit van de ARC-therapie geëvalueerd voor het herstellen van de hand- en armfunctie bij mensen met een dwarslaesie.
 2. forum rang 4 Hercule Poirot 31 maart 2022 10:30
  06-01-2022

  (ABM FN-Dow Jones) Onward Medical heeft samen met partners nieuwe patenten gekregen. Dit liet het Zwitsers-Nederlandse medische techbedrijf met een notering in Brussel en Amsterdam donderdagochtend weten.

  Onward en zijn partners ontvingen negen nieuwe patenten, waarvan zeven in samenwerking met ‘toonaangevende’ neurowetenschappelijke onderzoekslaboratoria bij Caltech, UCLA, EPFL en de University of Louisville.

  De patenten bestrijken volgens Onward een breed scala aan technologieën en activiteiten, waaronder ONWARD's implanteerbare en externe technologieplatformen, ARCIM en ARCEX, en het beschermen van belangrijke elementen van die systemen, zoals leadontwerpen, paradigma's voor ruggenmergstimulatie, closed-loop controle

  systemen en machine learning-algoritmen. De patenten werden toegekend in de VS, Frankrijk, Canada, en Duitsland.

  "Onze vele exclusieve IP-licentieovereenkomsten met 's werelds beste neurowetenschappelijke onderzoeksuniversiteiten blijven vruchten afwerpen en dragen bij aan een toch al indrukwekkende IP-portfolio van meer dan 300 uitgegeven of lopende patenten”, aldus topman Dave Marver in een toelichting.

  Onward ontwikkelt innovatieve therapieën om functioneel herstel mogelijk te maken voor mensen met een dwarslaesie, een ruggenmergletsel. Een belangrijke studie werd in januari 2021 begonnen, en Onward is van plan om zijn therapie in 2023 in de Verenigde Staten en Europa naar de markt te brengen.
 3. forum rang 4 Hercule Poirot 31 maart 2022 10:30
  08-02-2022

  (ABM FN-Dow Jones) De STIMO-BRIDGDE studieresultaten van Onward, gepubliceerd in Nature Medicine, laten zien dat mensen met een ernstige dwarslaesie weer kunnen staan en lopen. Dit liet het Zwitsers-Nederlandse medische techbedrijf met een notering in Brussel en Amsterdam dinsdagochtend weten.

  Drie deelnemers met een volledige sensorimotorische dwarslaesie kregen een nieuwe elektrode ingeplant. Vóór de implantatie konden deze proefpersonen hun beenspieren niet samentrekken en geen enkele stap zetten. Op de eerste dag na implantatie konden alle deelnemers zelfstandig stappen zetten op een loopband met ondersteuning van hun lichaamsgewicht.

  Na vijf maanden revalidatie waren de deelnemers in staat hun benen te gebruiken om te staan, te lopen, te zwemmen en/of te fietsen. Ze kregen ook weer controle over hun rompspieren. Dankzij dit herstel van been- en rompmotoriek kunnen de deelnemers zich ook staande houden in sociaal verband, aldus Onward.

  "We werken er hard aan om deze therapieën zo snel mogelijk naar de SCI-gemeenschap te brengen en onze eerste introductie, voor herstel van hand- en armfunctie, wordt begin 2023 verwacht", liet CEO Dave Marver van Onward weten.
 4. forum rang 4 Hercule Poirot 31 maart 2022 10:31
  09-03-2022

  (ABM FN-Dow Jones) Onward Medical heeft de eerste deelnemers voor een nieuwe studie ingeschreven. Dit kondigde het Zwitsers-Nederlands medische technologiebedrijf woensdagochtend aan.

  De LIFT Home Study onderzoekt de veiligheid en prestaties van de ARCEX-therapie in de thuissituatie. De deelnemers worden gedurende vier weken gevolgd.

  De ARCEX-therapie is een externe stimulatietechnologie om de kracht en functie te herstellen bij mensen met een dwarslaesie en andere bewegingsgerelateerde problemen.

  Voor de LIFT Home Study zullen maximaal 20 deelnemers worden ingeschreven bij vijf toonaangevende onderzoekscentra in de Verenigde Staten.
 5. forum rang 4 Hercule Poirot 31 maart 2022 10:31
  21-03-2022

  (ABM FN-Dow Jones) Onward Medical kan tot het einde van 2024 zijn activiteiten financieren. Dit meldde het medische technologiebedrijf dat innovatieve therapieën creëert voor mensen met een dwarslaesie maandag nabeurs.

  De kaspositie van het bedrijf zal de impact van de verstoringen in de aanvoerketen, die van invloed kunnen zijn op bepaalde ontwikkelingsprogramma's, verzachten, aldus het bedrijf.

  "Wereldwijde tekorten aan microprocessoren en de schaarste aan andere componenten zullen naar verwachting gevolgen hebben voor de ontwikkeling en commercialisering voor beide technologieplatforms van het bedrijf”, denkt Onward Medical.

  Het bedrijf verwacht dat zijn ARCEX-platform klaar zal zijn voor commercialisering in de tweede helft van 2023.

  "We hebben een sterke balans […] en we zullen zoeken naar mogelijkheden om onze kaspositie verder te versterken wanneer de kapitaalmarkten in de VS en elders in de wereld verbeteren", aldus CEO Dave Marver.
 6. forum rang 4 Hercule Poirot 31 maart 2022 10:31
  22-03-2022

  (ABM FN) Degroof Petercam heeft het koersdoel voor Onward Medical verlaagd van 15,30 naar 14,90 euro bij een ongewijzigd koopadvies. Dit bleek dinsdag uit een rapport van analist David Seynnaeve.

  De analist heeft zijn model aangepast om rekening te houden met vertragingen met studies als gevolg van een tekort aan halfgeleiders.

  Deze vertragingen hebben maar een kleine impact op de taxaties, aldus Seynnaeve, die positief gestemd blijft, zeker omdat Onward het verwachte tijdspad voor de goedkeuringen niet aanpaste.

  Verder rolde Seynnaeve zijn model met een jaar door.

  Het aandeel Onward daalde dinsdag 1,1 procent tot 8,01 euro.
 7. forum rang 4 Hercule Poirot 31 maart 2022 10:32
  28-03-2022

  (ABM FN-Dow Jones) Onward Medical heeft licenties voor twee nieuwe technologieën van het wetenschappelijk instituut EPFL en het universiteitsziekenhuis van Lausanne die de ruggengraat stimuleren, toegevoegd aan zijn portefeuille. Dat maakte het bedrijf maandagochtend bekend.

  De technologieën mogen worden gebruikt voor de commerciële ontwikkeling van een apparaat dat via draadloze signalen uit de hersenen de ruggengraat stimuleert, bij patiënten die verlamd zijn aan armen en benen door een dwarslaesie.

  In de Verenigde Staten en Europa zijn 650.000 mensen met schade aan de ruggengraat die hierdoor kunnen worden geholpen en mogelijk weer zou kunnen staan en lopen.

  Ook mogen de technologieën worden gebruikt voor aandoening die het lopen bemoeilijken bij mensen met de ziekte van Parkinson, ook door stimulatie van de ruggengraat, om hun mobiliteit te verbeteren.

  Er zijn bijna een miljoen mensen in de VS en Europa met Parkinson die hiervoor in aanmerking komen.
 8. forum rang 10 voda 7 april 2022 07:38
  Onward Medical publiceert Parkinson-studie in invloedrijk tijdschrift
  Behandeling ook bruikbaar bij Parkinson.

  (ABM FN) Onward Medical's behandeling van hypotensie bij ruggenmergletsel kan ook worden toegepast bij de ziekte van Parkinson en dat werd in het invloedrijke New England Journal of Medicine gepubliceerd. Dit maakte het bedrijf met noteringen in Amsterdam en Brussel donderdagochtend bekend via een persbericht.

  De aanpak van Onward voor de behandeling van orthostatische hypotensie bij een patiënt met MSA-P, een degeneratieve aandoening van het zenuwstelsel, kan ook worden gebruikt bij neurodegeneratieve aandoeningen als de ziekte van Parkinson.

  Het onderzoek werd uitgevoerd door NeuroRestore, een samenwerkingsverband tussen het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie en het Centre Hospitalier Universitaire Vaudois.

  Door: ABM Financial News.

  pers@abmfn.be

  Redactie: +32(0)78 486 481
 9. gulia 7 april 2022 10:23
  Waarom niet kopen via Belfiue met hun systeem Re = BEL.
  Per order tot 2500 euro betaal je 3 euro kosten. De beurstaks is overal hetzelfde.
  Verder is alle beheer gratis. Zekerbeterkoop dan bij ING., want daar zijn kleine letttertjes in het contract.

  Je kan orders plaatsen zoveel je wil, telkens 3 euro
  Zijn de an

 10. forum rang 10 voda 13 april 2022 10:02
  Wissels aan de top bij Onward

  De dwarslaesiespecialist Onward ONWD 0,66% voert enkele managementwissels door. Lara Smith Weber krijgt vanaf 1 juni de rol van financieel directeur. Weber was CFO bij het Amerikaanse biotechbedrijf MorphoSys en bracht het in 2018 naar de beurs.

  Weber neemt de rol over van zittend CFO Marko Janssen.

  Zouhir Mechta komt aan boord als VP Operations en zal toezien op het productieproces en de relaties met toeleveranciers. Mechta leidde eerder het Zwitserse medtechbedrijf EMS.
 11. Janteam 14 april 2022 10:24
  Bryan Garnier geeft aandelen ONWARD Medical een koopadvies en richtprijs van 17 euro
  13 april 2022
  ONWARD Medical N.V. (Euronext: ONWD), het medische technologiebedrijf dat innovatieve therapieën creëert om beweging, onafhankelijkheid en gezondheid te herstellen bij mensen met een dwarslaesie, kondigt aan dat Bryan, Garnier & Co, een toonaangevende investeringsbank gericht op groeiende bedrijven, een onderzoek is gestart met een koopadvies en koersdoel van 17,00 euro per aandeel. Dit is een stijging van 124% ten opzichte van de slotkoers van 7,60 euro op 12 april 2022.

  Het inleidende rapport werd gepubliceerd op 13 april 2022. Bryan Garnier voegt zich bij twee andere banken waarvan de analisten ONWARD dekken. Beide banken handhaven koopadviezen met koersdoelen van respectievelijk 15,31 euro en 14,50 euro.

  Dave Marver, Chief Executive Officer van ONWARD: "Een koopadvies en richtprijs van 17,00 euro weerspiegelt Bryan Garnier’s vertrouwen in onze toekomstperspectieven. Hun onderzoeksteam herkent het grote marktpotentieel dat kan worden aangeboord met onze unieke technologie, ondersteund door gedegen wetenschap en beschermd door een grote IP-portefeuille."
 12. Repelsteeltje 17 april 2022 13:28
  quote:

  gulia schreef op 7 april 2022 10:23:

  Waarom niet kopen via Belfiue met hun systeem Re = BEL.
  Per order tot 2500 euro betaal je 3 euro kosten. De beurstaks is overal hetzelfde.
  Verder is alle beheer gratis. Zekerbeterkoop dan bij ING., want daar zijn kleine letttertjes in het contract.

  Je kan orders plaatsen zoveel je wil, telkens 3 euro
  Zijn de an

  Via ING NL kun je dit aandeel (helaas) niet kopen. Het is een OTC geplaatst in Brussel.
 13. forum rang 10 voda 22 april 2022 15:02
  Onward Medical sterkste stijger in Brussel

  Het Nederlands-Zwitserse medtechbedrijf Onward Medical ONWD 6,54% trekt vrijdag de kop op een lager Brussel. Het aandeel schiet bijna 10 procent hoger zonder duidelijk aanwijsbare reden.

  Voor meer, zie link:

  www.tijd.be/markten-live/live-blog/lu...
 14. forum rang 10 voda 26 april 2022 07:31
  Beursnieuweling Onward Medical boekt verlies
  Beursgang in oktober.

  (ABM FN-Dow Jones) Onward Medical boekte in 2021 een verlies vanwege investeringen in onderzoek. Dit maakte het Zwitsers-Nederlandse bedrijf, met sinds oktober vorig jaar noteringen in Amsterdam en Brussel, maandagochtend bekend.

  Onward leed in 2021 een verlies van 34,3 miljoen ten opzichte van een verlies van 20 miljoen euro een jaar eerder. Dankzij de opbrengst van de beursgangen steeg de kaspositie op jaarbasis van 6,4 miljoen euro naar 89,4 miljoen euro. Het bedrijf bedrijf ontwikkelt therapieën voor herstel bij een dwarslaesie.

  Topman Dave Marver sprak in een toelichting van sterke prestaties, afgezet tegen de doelstellingen voor 2021.

  Aan het eind van het eerste kwartaal van 2022 bedroeg de kaspositie 83 miljoen. Een daling op kwartaalbasis van 6,4 miljoen euro. Onward benadrukte dat het genoeg geld in kas heeft om de activiteiten tot eind 2024 voort te zetten.

  Marver verwacht in 2022 verschillende mijlpalen die waarde zullen genereren, waaronder de ingebruikname van het gepatenteerde, speciaal gebouwde neuromodulatieplatform.

  Door: ABM Financial News.

  info@abmfn.nl

  Redactie: +31(0)20 26 28 999
1.057 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 53 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

ONWARD MEDICAL Meer »

Koers 5,200   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 5,080   Volume 53.184
Hoog 5,280   Gem. Volume 77.067
4 mrt 2024 17:35
Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links