Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Positieve onderzoeksresultaten Onward Medical in vakblad

Positieve onderzoeksresultaten Onward Medical in vakblad
Beeld: Onward Medical

(ABM FN) Onward Medical heeft met zijn Up-LIFT onderzoeksstudie alle primaire veiligheids- en effectiviteits-eindpunten behaald met zijn ARC-EX Therapy. Dit meldde het farmaceutische bedrijf maandag nabeurs met de publicatie van de studieresultaten in het medische vakblad Nature Medicine.

Verder toonde de ARC-EX Therapy "significante verbeteringen in kracht, functie en gevoel in de bovenste ledematen bij mensen met chronische tetraplegie als gevolg van cervicaal ruggenmergletsel", aldus het bedrijf.

Aan het einde van het onderzoek werd 72 procent van de deelnemers aan het onderzoek beschouwd als responders op de niet-invasieve ARC-EX Therapy van Onward, "op basis van een conservatieve definitie die vereist dat responders voldoen aan de criteria voor verbetering in zowel kracht als functionele domeinen ten opzichte van standaard revalidatie alleen", zei het bedrijf.

Opmerkelijk is volgens Onward dat het aantal responders toenam tot 90 procent "wanneer de definitie deelnemers omvatte met verbeteringen in ten minste één kracht of functioneel resultaat."

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. 18 jun Onward Medical neemt deel aan HLTH Europe
  2. 07 jun Gimv kleiner in Onward Medical

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ONWARD MEDICAL 64% zegt kopen 14 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links