Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Zware horde bij 458

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

439 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 22 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 oktober 2016 19:06
    quote:

    Rai14 schreef op 11 oktober 2016 17:49:

    [...]

    Ik vind het gewoon bizar, dat iemand die zo lang er volledig naast zit, gewoon nog steeds een podium op IEX wordt gegeven. Kunnen ze niemand anders krijgen ? Zouden ze bij IEX tevreden zijn over zijn bijdrage ? Kan me niet voorstellen. Elke andere job, zou je er allang uit liggen.
    Weet je wat bizar is? Dat er lui hier op hem stemmen als beste TA-specialist om in aanmerking te komen voor de gouden stier, dat is pas bizar. Verder ben ik het volledig met je eens. Het is niet zo zeer zijn TA maar zijn eigen voorspellingen die nog nooit zijn uitgekomen zo lang hij een column heeft. Maar wie weet, misschien krijgen we nog een eindejaarsrally en halen we die 475 nog die al in maart had moeten komen. Ik snap ook totaal IEX niet.
  2. [verwijderd] 11 oktober 2016 19:10
    quote:

    debo schreef op 11 oktober 2016 19:06:

    [...]Weet je wat bizar is? Dat er lui hier op hem stemmen als beste TA-specialist om in aanmerking te komen voor de gouden stier, dat is pas bizar. Verder ben ik het volledig met je eens. Het is niet zo zeer zijn TA maar zijn eigen voorspellingen die nog nooit zijn uitgekomen zo lang hij een column heeft. Maar wie weet, misschien krijgen we nog een eindejaarsrally en halen we die 475 nog die al in maart had moeten komen. Ik snap ook totaal IEX niet.
    Ik ben blij dat mijn beursvriend nico inberg nu veel schrijft. Vele anderen maken vooral mbt derivaten vaak vreselijke fouten. Het nivo op iex.nl klimt omhoog maar vele mensen van oudere garde die een idee hebben over koersen kan je m.i. maar beter links laten liggen. Hoe kan t.a. werken als de boel toch rigged is? Ik geliof ergens best een beetje in t.a. als er daadwerkelijk echt sprake is van een echte ofwel eerlijke markt. Hetgeen heb nu absoluut niet is. Wat moet je dan met t.a. of f.a.??
  3. [verwijderd] 11 oktober 2016 19:16
    Fred, ik heb geleerd, voor de oude garde vooral van Temmie, dat je al die verhalen over rigged, ondersteuning, manipulatie e.d. moet vergeten en alleen naar de grafieken moet kijken.

    Ik heb vandaag heel hard geroepen dat het ging dalen en dat doe ik niet zomaar, het was gewoon te zien. Er zijn er meer hier die het zien.

    Soms kan dat.
  4. [verwijderd] 11 oktober 2016 19:18
    quote:

    ren-je-dement schreef op 11 oktober 2016 19:16:

    Fred, ik heb geleerd, voor de oude garde vooral van Temmie, dat je al die verhalen over rigged, ondersteuning, manipulatie e.d. moet vergeten en alleen naar de grafieken moet kijken.

    Ik heb vandaag heel hard geroepen dat het ging dalen en dat doe ik niet zomaar, het was gewoon te zien. Er zijn er meer hier die het zien.
    Ieder zijn manier. Als dat voor jou werkt en je verdient geld wievben ik dan om iets te zeggen?
439 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 22 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links