Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: De slag om de jaartop

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

750 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 38 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. longshort 12 februari 2015 12:25
    quote:

    B_B_B schreef op 12 februari 2015 12:16:

    Na een fantastisch januari sta ik deze maand op een dik verlies (en dan spreek ik niet over een paar duizend euro -- veel meer dan dat), maar heb inmiddels wel geleerd dat niets onmogelijk is. In verleden al zo vaak meegemaakt dat ik uit ellende het rode restant maar wilde verkopen, om vervolgens tot mijn verbazing te zien dat er tog nog een (licht) groen getal uit kwam. Volgende week expiratie. Voor de kraan in maart opengaat gaan de grote jongens vast nog even persen. Kortom: nog enkele weken om de boel vet terug te zetten om vervolgens alles door de ECB weer op te laten kopen.
    Mmm tsja komt me bekend voor, stoppen is misschien beter.
    Ga ik ook doen...wacht morgen nog even af en maandag, ben dan waarschijnlijk ook meer dan een paar duizend lichter. Maar idd er blijft hoop.
    Das menselijk en daar verdienen de heertjes op...

    succes.
  2. [verwijderd] 12 februari 2015 12:28
    zwitserse horloge die schaars zijn. zeker nu met die franc ze zijn alleen maar duurder geworden. gelukkig heb ik een mooie blancpain aan mijn arm hangen. Ooit gekocht voor weing. en minder zal hij nooit waard worden. en je hebt er nog plezier van ook. Alhoewle hij NOOIT gelijk loopt.
  3. Casimirk 12 februari 2015 12:31
    quote:

    fred optie schreef op 12 februari 2015 12:28:

    zwitserse horloge die schaars zijn. zeker nu met die franc ze zijn alleen maar duurder geworden. gelukkig heb ik een mooie blancpain aan mijn arm hangen. Ooit gekocht voor weing. en minder zal hij nooit waard worden. en je hebt er nog plezier van ook. Alhoewle hij NOOIT gelijk loopt.
    Kan jij niet een keer een training of iets geven in NL? Gewoon over geld verdienen in het algemeen, denk dat de meesten hier er wel wat in zien.
  4. geobeo 12 februari 2015 12:38
    quote:

    geobeo schreef op 12 februari 2015 11:52:

    Ok, ik ga een gokje wagen. Een flauwer moment dan dit om een maand-top-bel in te luiden kan ik niet bedenken: 3 weken aan niks-dagen en ineens beweging omhoog. Alle shorters uitgerookt, misschien zelfs een paar in paniek long-gegaan, hopend op nog meer stijging.

    De realiteit op de beurs is meestal zo flauw mogelijk, dus bij deze!

    DINGDOING GEOBEO-MAAND-TOP-BEL!

    Disclaimer: dit is echt een grove gok, zeker net zo voor de lunch waarbij het bijna altijd stijgt.
    zou het dat ik hem weer eens goed had? ohhhhhhhhhhhh
  5. [verwijderd] 12 februari 2015 12:38
    quote:

    Casimirk schreef op 12 februari 2015 12:31:

    [...]

    Kan jij niet een keer een training of iets geven in NL? Gewoon over geld verdienen in het algemeen, denk dat de meesten hier er wel wat in zien.
    PPPfff. Zou ik wel willen ja. Echter ik bepaalde handel zit ik al erg erg lang. Das lastig. Meeste problemen heb je met onbetrouwbare mensen. Geld verdienen is erg erg lastig. Ik heb nu mazzel daar iedereen naar "hard" assets zoekt. Iedereen die veel geld heeft wilt van zijn cash af en zoekt naar alternatieven. De beurs is sluitpost. Meer als je het helemaal niet meer weet. Of als je enorme bedragen moet wegzetten. Je kan moeilijk alle kunst of oude ferraris kopen. Kan wel maar met 1000 triljard heb je een probleem want zoveel oude ferraris zijn er niet bv. Ik noem dit puur als voorbeeld.

    Zelfde geld voor echte schaarse goederen zoals gitaren of porselein. Leuk voor de particulier met een paar miljoen maar niet toereikend voor een paar miljard. etc etc.

    Op dit moment schat ik in dat je het beste onroerend goed kan kopen. misschien zakt het in waarde. maar als de boel klapt heb je iig WAT. Beter dan pleepapier met een kop erop.

    Op dit moment blazen ze het hele financiele stelsel op. Kijk eens wat china en rusland doet met hun geld. China koopt alles wat los en vast zit met hun waardeloze dollars. ZE weten dat het waardeloos is. Buiten dat kopen ze goud daar dat ook een alternatief is als je enorme bedragen weg moet zetten.

  6. [verwijderd] 12 februari 2015 12:40
    Wie verdient er dan echt geld met aandelen handel? Nou diegene die zoveel geld heeft dat hij het daar neer kan zetten waar hij wilt. Simpel als wat. Geen mij een trijoen en dan zet ik binnen een week de beurs op 400 en dan weer op 500 en weer terug. Geen enkel probleem. maar dan ook geen enkel.
750 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 38 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links