Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,390 3 mei 2024 17:35
  • -0,028 (-0,82%) Dagrange 3,326 - 3,464
  • 2.640.209 Gem. (3M) 1,6M

Nieuwe orders voor BAM na de halfjaarcijfers van 2013

357 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 18 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Forecast2006 6 augustus 2014 16:29
    Vakantie klusje?

    Schoudermantel Bunnik op de schop

    6 augustus 2014 - BAM Wegen bv

    Schoudermantel Bunnik op de schop
    (Persbericht Provincie Utrecht:) Utrecht, 30 juli 2014 - BAM Wegen voert van 12 tot 25 augustus groot asfaltonderhoud uit aan de Schoudermantel (N229) in Bunnik, in opdracht van de provincie Utrecht. Het betreft het gedeelte vanaf de verkeerslichten bij de Baan van Fectio, aan de noordkant van de A12 tot de zuidkant van het viaduct, voorbij Kassing (totaal circa één kilometer). Gelijktijdig wordt ook een aantal aanpassingen op en rondom de weg uitgevoerd om de verkeersafwikkeling te verbeteren.

    Werkzaamheden

    Vanaf 12 augustus wordt de bestaande busbaan opgebroken en de verbreding nabij de Rumpsterweg uitgevoerd. Deze werkzaamheden vinden overdag plaats waarbij het verkeer langs het werk wordt geleid.

    Twee weekendafsluitingen

    Voor de uitvoering van een aantal werkzaamheden (asfalteren) zijn wegafsluitingen noodzakelijk. Deze zijn gepland in twee weekenden.
    1.Afsluiting N229-A12 Noord (zie kaartje 1)
    Vrijdagavond 15 augustus, 21:00 uur tot maandagochtend 18 augustus, 05:00 uur.
    De bedrijven op industrieterrein De Rumpst zijn bereikbaar; verkeersregelaars begeleiden het verkeer. Tijdens de openingstijden is Brothers bereikbaar.
    2.Afsluiting N229-A12 Zuid (zie kaartje 2)
    Vrijdagavond 22 augustus, 21:00 uur tot maandagochtend 25 augustus, 05:00 uur.
    Tijdens de openingstijden is Brothers bereikbaar.

    Overige hinder en bereikbaarheid

    Buiten de weekendafsluitingen kan het verkeer doorgang vinden. Wel zullen er verkeersmaatregelen zijn om de veiligheid van de wegwerkers en de verkeersdeelnemers te borgen. Dit kan leiden tot enige vertraging.

    (Brom)fietsers en hulp- en nooddiensten kunnen gedurende de hele uitvoeringsperiode gebruik blijven maken van de parallelweg. Het verkeersplan is gemaakt in overleg met Rijkswaterstaat, gemeente Bunnik en de hulp- en nooddiensten. Daarbij is rekening gehouden met de bereikbaarheid van de vele bedrijven in de omgeving.

    Facebook

    Aannemer BAM heeft een Facebookpagina www.facebook.com/N229BAM ingericht waarop het project te volgen is, inclusief planning. Bezoekers kunnen via deze pagina ook reageren en vragen stellen.

    Achtergrondinformatie

    Groot onderhoud provinciale wegen

    Ieder jaar voert de provincie groot onderhoud uit aan diverse wegvakken, kruispunten, rotondes en fietspaden ten behoeve van de verkeersveiligheid en het wegcomfort. Het bestaande asfalt is gemiddeld eens in de tien jaar toe aan vervanging, omdat de deklaag dan versleten is. Dit jaar voert de provincie groot onderhoud uit in de periode half juli-eind augustus aan in totaal circa vijftien kilometer weglengte, verspreid door de hele provincie. De werkzaamheden bestaan uit het wegfrezen van het bestaande asfalt en het aanbrengen van nieuw asfalt, in totaal circa 10.000 ton. Eventuele periodieke afsluitingen en omleidingen vinden ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden plaats omdat er dan minder verkeer is op de weg.

    Regionaal Verkeersmanagement

    Het optimaliseren van de verkeersregeling rond de Schoudermantel in Bunnik is een van de maatregelen uit het programma Regionaal Verkeersmanagement. Dit programma maakt deel uit van VERDER: een samenwerkingsverband tussen alle gemeenten in de provincie Utrecht, provincie Utrecht en Rijkswaterstaat met als doel de verkeersdoorstroming op het wegennet in Midden Nederland te verbeteren. De provincie Utrecht en de gemeente Bunnik voeren de maatregel bij Schoudermantel samen uit.

    Twitter

    Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg dan @werkaandewegutr op Twitter
  2. [verwijderd] 7 augustus 2014 09:19
    BAM bags 20€m Cardiff brain scanning facility

    Aaron Morby | Thu 7th August | 7:43
    inShare
    Email

    BAM Construct has beaten a host of firms to win the job to build a brain scanning hospital unit in Cardiff.

    The proposed new Cubric medical facility, containing MRI and specialist scanners, will be located at the Maindy Park Cardiff University campus close to the city centre.

    Phase 2 of the project will see the firm build a 60,000 sq ft unit in the wider scheme.

    The new facility follows BAM’s contract to build 25€m Hadyn Ellis medical research facility for stem cell research, completed last year.

    This was the first time It is the first time that BAM and Cardiff University had worked together.

    Bronvermelding:
    www.constructionenquirer.com/2014/08/...
  3. [verwijderd] 7 augustus 2014 22:32
    quote:

    hermanbr schreef op 7 augustus 2014 18:16:

    PRUT MET PEREN!!!!!! Morgen gebeurt er ook weer niets( vrijdagmarkt), dus tot maandag allemaal..we beginnen dan waarschijnlijk rond de 1.95, vanwege alle wereldse periklen.
    Inderdaad morgen vrijdag dus klote handel angstige beleggers nerveuse russen belachelijke yanks
    volgende jappen en chinezen,,, en armtierige euronext die weer verder daalt we gaan weer richting 380 punten waarna de wereld is vernietigd door geldwolven.....
    Het enige wat overblijft is de arme belegger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de hongerende wereldbevolking en zo voorts.
    Daarna weer een nieuwe schone lei en de mens begint weer van voor of aan.
  4. Forecast2006 8 augustus 2014 15:17
    Multi Vastgoed en AM Real Estate Development contracteren weer nieuwe winkelformules in ‘Nieuwe Haagse Passage’ in centrum Den Haag; Primeur - eerste winkel in Nederland van Duitse modeketen KULT

    8 augustus 2014 - AM Real Estate Development bv

    Gouda, 28 juli 2014 - Multi Vastgoed en AM Real Estate Development (AM RED) hebben onlangs een huurovereenkomst gesloten met de Duitse multi fashion brand store KULT voor een vestiging in de ‘Nieuwe Haagse Passage’; hun eerste winkel in Nederland. Tevens opent de bekende Amerikaanse koffieketen Starbucks hier hun eerste vestiging in het centrum van Den Haag. Daarnaast zijn Nelson Schoenen (eerste winkel in Den Haag), ICI Paris XL, Frozz (fresh frozen yoghurt), Sacha schoenen en het theeconcept 8tea5 gecontracteerd. De Haagse traiteur Dungelmann opent hier zijn eerste ‘deli counter’. Hiermee is het project nagenoeg geheel verhuurd. De ‘Nieuwe Haagse Passage’ opent op donderdag 18 september 2014 en heet vanaf dat moment ‘De Passage’.

    Grootste MANGO in Nederland

    Multi Vastgoed en AM RED contracteerden al eerder The Sting, Miss Etam, Xenos, Intertoys, Parfumerie Douglas en MANGO. Onlangs heeft MANGO besloten om haar winkelruimte in de ‘Nieuwe Haagse Passage’ substantieel uit te breiden, waardoor deze vestiging bij opening de grootste MANGO van Nederland is.

    Nieuwe Haagse Passage

    In nauwe samenwerking met de gemeente Den Haag realiseren Multi Vastgoed en AM RED (Ontwikkelingsmaatschappij Spuimarkt CV) de ‘Nieuwe Haagse Passage’ in de binnenstad van Den Haag. Het project omvat circa 10.500 m² winkels en het Suite Novotel met 118 suites. De ‘Nieuwe Haagse Passage’ maakt een kwalitatief hoogwaardige verbinding tussen de Grote Marktstraat en de Spuistraat en sluit naadloos aan op de bestaande Passage. Het ASR Dutch Prime Retail Fund (DPRF) van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is eigenaar van de winkels. Accor Hotels Nederland is eigenaar van het hotel. Het betreft het eerste Suite Novotel in Nederland, een 4-sterren hotel dat uitermate geschikt is voor langer verblijf. Het hotel opent op 1 oktober 2014.

    Grootschalige vernieuwingsoperatie

    De ‘Nieuwe Haagse Passage’ is het volgende hoogtepunt van de grootschalige vernieuwingsoperatie rond de Grote Marktstraat, van oudsher een belangrijke doorgaande route met prestigieuze winkelketens en een hoog voorzieningenniveau. De gemeente transformeert de Grote Marktstraat in een aantrekkelijke winkelboulevard met internationale allure. De herinrichting van de Grote Marktstraat is in het voorjaar van 2015 gereed.

    Door deze ontwikkeling versterkt de binnenstad haar positie nog meer ten opzichte van diverse grootschalige winkelcentra in de Haagse regio, maar verbetert ook haar positie als hotelbestemming voor nationale en internationale reizigers.

    Transparant gebouw

    Het concept voor de ‘Nieuwe Haagse Passage’ is van T+T Design, het in-house ontwerpbureau van Multi Vastgoed. Architect Bernard Tschumi heeft het concept verder uitgewerkt en heeft een licht, open en transparant gebouw ontworpen. De passage krijgt een glazen kap van circa vijftien meter hoog; een nieuw icoon voor de binnenstad.

    Duurzaamheid

    Multi Vastgoed, AM RED en a.s.r. vastgoed vermogensbeheer hebben gezamenlijk het initiatief genomen om een duurzame stedelijke structuur voor de binnenstad van Den Haag te creëren. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een BREEAM-NL Nieuwbouw Good ontwerpcertificaat voor het winkelgedeelte van de ‘Nieuwe Haagse Passage’. Daarnaast draagt de realisatie van de ‘Nieuwe Haagse Passage’ bij aan het vasthouden van de koopkracht en het stimuleren van de lokale werkgelegenheid.

    Met de realisatie van de ‘Nieuwe Haagse Passage’ is de locatie van het voormalige gebouw van Marks & Spencer getransformeerd tot een moderne passage met winkels en een hotel.

    Nadere informatie: Multi Vastgoed bv, Ellen van der Feltz, senior communicatiemanager, 0182 690 655
  5. [verwijderd] 12 augustus 2014 07:39
    Een persbericht: Nieuwe order van 95 Miljoen + 8 Miljoen = 103 Miljoen

    ======================================================================
    Persbericht

    Koninklijke BAM Groep nv

    BAM realiseert in combinatie nieuwe duurzame wijk Tivoli in Brussel

    Bunnik, 12 augustus 2014 - Immo BAM, dochteronderneming van CEI-De Meyer en gespecialiseerd in projectontwikkeling, heeft in joint venture (50/50) met vastgoedontwikkelaar Pargesy opdracht verworven voor realisatie van de duurzame wijk Tivoli in Brussel. Opdrachtgever is citydev.brussels, verantwoordelijk voor het stadsvernieuwingsbeleid van Brussel. De contractsom bedraagt ruim € 95 miljoen.

    Het project omvat ontwikkeling, ontwerp en bouw van 270 gesubsidieerde koopappartementen, 123 sociale-huurwoningen, enkele handelsruimten, twee crèches en een kleine werkplaats voor de Brusselse schoonmaakdiensten. De opdracht omvat tevens de aanleg van de wegen ter plaatse.

    Het duurzame karakter van de wijk wordt bepaald door een starterscentrum voor ondernemingen in de milieusector, zeer hoge energieprestaties van de woningen en gebouwen, wegen aangelegd in het teken van voetgangers en fietsers, aandacht voor doorlatendheid van de bodem en waterbeheer, alsook groene ruimtes en verbetering van de biodiversiteit. Verantwoordelijk voor het ontwerp is THV Adriana, waarin de architectenbureaus Atelier 55, Atlante, Cerau, YY en landschapsarchitect Eole samenwerken.

    De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door de bouwcombinatie CEI-De Meyer (50%), Besix (25%) en CFE (25%).

    Tevens heeft Immo BAM opdracht ontvangen voor ontwikkeling, ontwerp en bouw van 31 gesubsidieerde woningen en een kleine handelsruimte op de locatie ‘Vandermaelen’ in Sint-Jans-Molenbeek, een gemeente in het westen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De opdrachtsom bedraagt ruim € 8 miljoen. De woningen worden gebouwd door CEI-De Meyer.

    Nadere informatie:
    - pers: drs. A.C. Pronk, (030) 659 86 21;
    - analisten: drs. J.A. Van Galen, RA, (030) 659 87 07.

    AP/pr/14/0102

    Koninklijke BAM Groep nv
    Runnenburg 9, 3981 AZ Bunnik / Postbus 20, 3980 CA Bunnik
    Telefoon (030) 659 89 88 / Fax (030) 659 81 50
    Handelsregister 30058019. Statutair gevestigd te Bunnik

  6. Tiekoes1 12 augustus 2014 08:34
    quote:

    la rinconada schreef op 12 augustus 2014 08:31:

    vraagje!

    De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door de bouwcombinatie CEI-De Meyer (50%), Besix (25%) en CFE (25%). ik zie geen % voor BAM alleen de 8 miljoen voor Imno Bam of lees ik dit verkeerd

    Ga naar de site van Bam werkmaatschappijen.
  7. forum rang 6 haas 12 augustus 2014 08:45
    BUNNIK (AFN) - Een dochteronderneming van bouwbedrijf BAM gaat samen met vastgoedontwikkelaar Pargesy de duurzame wijk Tivoli bouwen in Brussel. De opdrachtsom van ruim 95 miljoen euro wordt gelijkmatig verdeeld over de twee. Dat werd dinsdag bekendgemaakt.

    PS: In 2013 opgeleverd. Hopelijk heeft BAM de gelden ontvangen ?:)
    www.google.nl/search?q=isala+fotos&am...
  8. [verwijderd] 12 augustus 2014 13:31
    quote:

    la rinconada schreef op 12 augustus 2014 08:31:

    vraagje!

    De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door de bouwcombinatie CEI-De Meyer (50%), Besix (25%) en CFE (25%). ik zie geen % voor BAM alleen de 8 miljoen voor Imno Bam of lees ik dit verkeerd

    De meyer is onderdeel van BAM.
  9. Forecast2006 12 augustus 2014 16:16
    Veel belangstelling voor woningen Park Zwanenberg in Oss

    12 augustus 2014 - AM

    Veel belangstelling voor woningen Park Zwanenberg in Oss
    Oss, 12 augustus 2014 - Op de locatie van het voormalige ziekenhuis in Oss voegen AM en BrabantWonen een fijne en vooral groene woonwijk aan Oss toe: Park Zwanenberg. De verkoop van de eerste 26 woningen is medio juli gestart. Ondanks de vakantieperiode is er veel belangstelling voor de woningen en is vijftig procent van de woningen inmiddels onder optie genomen.

    Het woningaanbod in de eerste fase bestaat uit een ‘wooneiland in het groen’ met dertien rijwoningen, drie semi-bungalows, zes twee-onder-een-kapwoningen en vier vrijstaande, geschakelde woningen. Voor alle woningtypen en in het bijzonder voor de bungalows is volop belangstelling. Met name de locatie en de groene omgeving spreekt aan bij de potentiële kopers. De gesprekken met de makelaar zijn in volle gang en naar verwachting worden op korte termijn de eerste contracten getekend.

    Er worden uiteindelijk drie van deze kleinschalige wooneilanden en een woonstraat gerealiseerd met in totaal 116 woningen. In het hart van ieder eiland is ruimte om te parkeren. Hierdoor is er vanuit iedere woning vrij zicht op de groene omgeving. Elk eiland en de woonstraat tellen verschillende typen woningen, waardoor een diversiteit in wonen en bewoners ontstaat. De prijzen voor de huizen zijn vanaf € 187.500,-. De bouw is in handen van Muller Bouw uit Oss.

    Op www.echtrondlopen.com/parkzwanenberg is een virtuele rondleiding te bekijken. Meer informatie over de woningen is beschikbaar op www.parkzwanenberg.nl. De verkoop is in handen van Van der Krabben Makelaars en BrabantMakelaars.

    BrabantWonen

    BrabantWonen is een open en klantgerichte organsiatie met een lokale voortrekkersrol op het gebied van wonen-zorg-welzijn. Wij werken hierbij gelijkwaardig samen met klanten en partners. BrabantWonen staat dichtbij klanten en is actief aanwezig in buurten en wijken. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren naar vermogen, gebaseerd op een duurzaam verdienmodel.

    AM

    Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. AM maakt deel uit van Koninklijke BAM Groep.

    Nadere informatie: AM, afdeling in- en externe communicatie, (030) 609 72 22 of communicatie@am.nl.

    Illustraties in hoge resolutie zijn te downloaden op www.am.nl (actueel > illustraties).
357 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 18 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Tegenvallers drukken resultaten BAM

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links