Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,698 17 mei 2024 17:35
  • -0,006 (-0,16%) Dagrange 3,662 - 3,706
  • 661.561 Gem. (3M) 1,4M

BAM Groep - Februari 2014

2.406 Posts
Pagina: «« 1 ... 81 82 83 84 85 ... 121 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Dicall69 19 februari 2014 12:36
    quote:

    hermanbr schreef op 19 februari 2014 12:27:

    Bam blijft inderdaad mooi liggen vandaag, ik verwacht er nog wel
    een paar cent bij.( niemand wil de boot missen, toch?)
    Mijn enige wens is goede vooruitzichten dan kan ik mijn lange termijn positie voor de komende 18 maanden aanhouden met een mooi rendement in het verschiet.
    Heb goede verwachtingen voor morgen zeker gezien de vele orders, signalen en berichten van de afgelopen tijd.
  2. [verwijderd] 19 februari 2014 14:27
    quote:

    bartvde schreef op 19 februari 2014 11:57:

    in mijn droom vannacht deed BAM +12% op de cijfers, nou maar hopen dat er iets van klopt ;-)
    HAHA laat me niet lachen 12% ,,

    Je moet nog veel leren..
    Wat is dit lachen 12%....

    Ik zal je uit de droom helpen,,
    Dromen zijn bedrog....
    DROMEN ZIJN BEDROG...OK ...

    we gaan niet 12% stijgen..

    we gaan van 4 euro naar 4,80.....dat is 20% stijgen...

    en vandaar gaan we langzaam naar de 5,50 de komende maanden...

    12 % stijgen inderdaad dat is een droom...

    LOL...
  3. [verwijderd] 19 februari 2014 14:43
    19 februari 2014 - BAM Utiliteitsbouw regio Zuidwest

    Den Haag, 19 februari 2014 - Siemens Nederland heeft BAM HABO gekozen als partner voor de renovatie en verduurzaming van het hoofdkantoor in Den Haag. Medio februari is begonnen met de werkzaamheden aan de gebouwen aan de Prinses Beatrixlaan. De oplevering staat gepland voor eind april 2016. Daarnaast hebben Siemens en de nieuwe locatie-eigenaar PingProperties Corporate Office Fund VII aan BAM HABO opdracht gegeven voor het prestatiegericht beheer en onderhoud van het pand tot oktober 2025. De omvang van de panden bedraagt circa 29.000 m2.

    De gebouwen voldoen na de renovatie aan de LEED Gold-standard for New Constructions and Major Renovations, een hoge certificering voor energiezuinigheid. De ruimtes worden ingericht volgens het Siemens Office-concept, dat uitgaat van tijd- en plaats-onafhankelijk werken en het stimuleren van samenwerking en kennisdeling. Hiermee krijgen de Siemens-medewerkers een prettige en goed gefaciliteerde werkomgeving, die hen in staat stelt hun productiviteit te verhogen.

    De samenwerking tussen Siemens en BAM onderstreept de goede en langdurige relatie die beide bedrijven met elkaar hebben. De band blijkt tevens uit het feit dat BAM en Siemens – samen met gebiedsontwikkelaar AM – zijn verenigd in een consortium, dat onlangs de plannen presenteerde voor de vernieuwing van Stadion Feijenoord (De Kuip) in Rotterdam. Ook met PingProperties heeft BAM de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd.

    ‘Wij zijn erg blij met het in ons gestelde vertrouwen’, zegt Chris Pronk, vestigingsleider van BAM HABO. ‘De raakvlakken tussen Siemens’ waarden en normen en onze visie en aanpak zijn groot. We zijn allebei verantwoordelijk, excellent en innovatief. Daarom gaan we samen dit project aan en zullen wij er, in nauwe samenwerking met onze partner BAM Techniek, voor zorgen dat het Siemens-hoofdkantoor straks voldoet aan de duurzaamheidseisen van de toekomst. Door deze opdracht kunnen we onze goede relatie met zowel Siemens als PingProperties nog verder verstevigen.’

    Naast de renovatiewerkzaamheden heeft BAM tevens opdracht verworven voor het langdurig onderhoudstraject van de panden in Den Haag. Paula Batist, projectleider Real Estate Siemens Nederland: ‘BAM denkt mee, zoals over de innovatieve logistieke methodiek die zij op dit project toepassen. Die zorgt ervoor dat de overlast niet alleen wordt beperkt voor de Siemens-organisatie, maar ook voor de omgeving. Dat past uitstekend bij onze duurzame ambities.’

    Bart Scholten, Chief Investment Officier bij PingProperties: ‘BAM heeft als uitvoerder van de renovatie en verduurzamingswerkzaamheden rechtstreeks invloed op het onderhoud van de komende jaren. Door BAM langjarig het onderhoud van het totale complex te gunnen, wordt de verantwoordelijkheid en commitment van BAM vergroot. Dit past bij de strategische samenwerking die PingProperties zoekt bij haar partners.’ PingProperties en BAM hebben een vergelijkbare samenwerking bij het hoofdkantoor van TenneT in Arnhem.
2.406 Posts
Pagina: «« 1 ... 81 82 83 84 85 ... 121 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Tegenvallers drukken resultaten BAM

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links