Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,358 6 mei 2024 11:38
  • -0,032 (-0,94%) Dagrange 3,348 - 3,424
  • 320.683 Gem. (3M) 1,6M

BAM december 2017

3.932 Posts
Pagina: «« 1 ... 158 159 160 161 162 ... 197 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 HenkdeV 18 december 2017 09:15
    quote:

    RIZ schreef op 18 december 2017 08:47:

    En dan Nibc dat het koersdoel 3 euro omlaag brengt vanaf 8....wat een grap. Laatste keer dat ik die jongens serieus neem.
    Dat koersdoel van 8,00 euro nooit serieus genomen. K/W van 20 voor een bouwer, absurd. Ben benieuwd wanneer ABN en ING hun koersdoel voor BAM gaan verlagen.
  2. [verwijderd] 18 december 2017 09:26
    quote:

    'd Aandelen schreef op 18 december 2017 09:10:

    Goedemorgen,

    er worden wel short percentages afgegeven maar bij welke prijs men short is gegaan is naar mijn idee niet te vinden, zou mooi zijn als daar wat meer duidelijkheid over bestond.
    De koers werd ruim anderhalve euro verlaagd door shorters die de angsthazen onder ons met zich meetrokken. Momenteel zijn de met deze shorters gelieerde fondsen long aandelen BAM aan het inkopen. Dat gaat heel geleidelijk aan, en ondertussen wordt de koers op dit niveau gehouden. Wanneer weer een angsthaas verkoopt, dan worden die aandelen opgeharkt. Zoiets kan maanden duren, waardoor steeds meer ongeduldigen verkopen, en die aandelen ook worden opgeharkt. Zo gaan shorters te werk. Pas wanneer alle ongeduldigen zijn uitgestapt (en dat zijn de meeste kleine beleggers in BAM), dan pas, gaan de shorters écht coveren. En dan gaat de koers weer boven 5 euro. Ik ben niet ongeduldig, en al duurt het nog maanden, ik blijf gewoon zitten, zoals ik ook bij Gemalto heb gedaan. Het kan ook nog gebeuren, dat BAM wordt overgenomen bij deze zeer aantrekkelijke koers. Kortom, zittenblijvers worden altijd beloond, zelfs wanneer er nog meer daling komt door een leugenproject (leugens van boulevardjournalisten wel te verstaan die het tien keer zo erg laten lijken dan het in werkelijkheid voor BAM is). Want over een tijdje staat de koers gewoon weer boven de 5 euro, zoals het hoort bij dit zeer goed lopende bedrijf met formidabele Outlook. Het bouwbedrijf met de meeste kennis en bouwexpertise, een pareltje, een wereldleider. Heel wat anders dan het chaotische Heijmans.
  3. forum rang 8 HenkdeV 18 december 2017 09:33
    quote:

    shorterman schreef op 18 december 2017 09:26:

    [...]De koers werd ruim anderhalve euro verlaagd door shorters die de angsthazen onder ons met zich meetrokken. Momenteel zijn de met deze shorters gelieerde fondsen long aandelen BAM aan het inkopen. Dat gaat heel geleidelijk aan, en ondertussen wordt de koers op dit niveau gehouden. Wanneer weer een angsthaas verkoopt, dan worden die aandelen opgeharkt. Zoiets kan maanden duren, waardoor steeds meer ongeduldigen verkopen, en die aandelen ook worden opgeharkt. Zo gaan shorters te werk. Pas wanneer alle ongeduldigen zijn uitgestapt (en dat zijn de meeste kleine beleggers in BAM), dan pas, gaan de shorters écht coveren. En dan gaat de koers weer boven 5 euro. Ik ben niet ongeduldig, en al duurt het nog maanden, ik blijf gewoon zitten, zoals ik ook bij Gemalto heb gedaan. Het kan ook nog gebeuren, dat BAM wordt overgenomen bij deze zeer aantrekkelijke koers. Kortom, zittenblijvers worden altijd beloond, zelfs wanneer er nog meer daling komt door een leugenproject (leugens van boulevardjournalisten wel te verstaan die het tien keer zo erg laten lijken dan het in werkelijkheid voor BAM is). Want over een tijdje staat de koers gewoon weer boven de 5 euro, zoals het hoort bij dit zeer goed lopende bedrijf met formidabele Outlook. Het bouwbedrijf met de meeste kennis en bouwexpertise, een pareltje, een wereldleider. Heel wat anders dan het chaotische Heijmans.
    Prachtig verhaal, maar heb jij er ook wat onderbouwing bij? Die zou ik graag lezen.
  4. [verwijderd] 18 december 2017 09:34
    quote:

    manuss schreef op 18 december 2017 09:32:

    [...] Een treurig aandeel, door en door verziekt door mismanagement.
    Jij gelooft de boulevardjournalisten, dat is me wel duidelijk. En je bent ongeduldig. Beleggen is als vissen. Daar is heel veel geduld bij nodig, want anders doe je domme dingen. Dom is bijv. om op deze koers BAM-aandelen te verkopen.
  5. forum rang 6 boldie 18 december 2017 09:37
    quote:

    manuss schreef op 18 december 2017 09:32:

    [...] Een treurig aandeel, door en door verziekt door mismanagement.
    geduld en hier en daar wat stukjes meepakken. doen er je voordeel mee. iedereen wilt binnen week binnen zijn en weinig geduld. is nu korrel op de molen van de shorters. maar we spreken elkaar over paar maanden. betere rendement kan je op dit moment niet krijgen dan.
  6. [verwijderd] 18 december 2017 09:41
    quote:

    lucky14 schreef op 1 december 2017 09:33:

    BAM gaat richting jaareinde nog even een inhaalslag maken naar de 5 toe. Niet verkeerd denk ik.
    En als dat niet gebeurt, dan stap ik ook niet uit. Dan maar wachten tot de cijfers. Het slechte daarvan weten we nu al (enorm overdreven qua impact), het goede nog niet. Bijv. die vele honderden huizen die behoren tot het derde kwartaal, en die pas in het vierde kwartaal zijn geboekt. En de veel lagere herstructureringskosten. En de uitstekende Outlook.
  7. forum rang 6 d' Aandelen ' 18 december 2017 09:43
    @shorterman,

    Dat die shortfondsen meer geduld hebben dan de gemiddelde particulier ben ik wel met je een maar dat ze bij deze prijs steeds kopen lijkt me sterk, het zal eerder verkopen zijn.
    BAM heeft beleggers nu al diverse malen zwaar teleurgesteld en daar duiken short partijen bovenop, niet persé om BAM volledig onderuit te halen maar wel een stuk lager te zetten, dat is namelijk hun verdien model.

    En inderdaad wat onderbouwing van je optimistische kijk op BAM zou verhelderend kunnen werken, wishfull thinking is mooi maar dat is geen onderbouwing.

    Ik zal voorlopig geduld betrachten want ik hoop een groot aantal aandelen BAM op te pakken voor een aanzienlijke lagere prijs dan nu.
  8. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 18 december 2017 09:59
    Er kan dus evt. nog meer bij:

    The A10/A24 is the first of 11 projects of a new wave of infrastructure PPP projects that was launched by the Ministry of Transport in 2015. The client for the project is Deges, a publicly owned project management company.
    Construction activities will be carried out by BAM’s German civil engineering company Wayss & Freytag Ingenieurbau in cooperation with Habau.
  9. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 18 december 2017 10:11
    quote:

    Hobahobahi schreef op 18 december 2017 10:08:

    Goedemorgen. Welke partij zou BAM kunnen overnemen. Ik dacht dat BAM de grootste bouwbedrijf was. Welke kandidaten denken jullie die de middelen hebben om BAM Over te nemen?
    is NIET te koop, voor de honderdste keer
3.932 Posts
Pagina: «« 1 ... 158 159 160 161 162 ... 197 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links