Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

TA: Vijf dagen, vijf toppatronen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Bas Heijink

Auteur:

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. TA Arcelor Mittal: Buy the dip
  2. TA: Bedankt!
  3. TA: Van lang naar kort

Reacties

168 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 mei 2017 16:36
    quote:

    MFC schreef op 16 mei 2017 16:24:

    [...]

    Ja met die halve haan bedoelde ik jou.

    Nou ik ben er weer weg van. Veel plezier nog hier.... Zucht...
    Niet lullen ik ben er weer, wel met een fietsenzadelafdruk op mijn achterste :)
    Ik denk dat de kracht uit de beurzen is verdwenen, komende tijd gewoon een beetje rond sukkelen .
    Eric jou mailbox even openen :)
    Ik ga eventjes onder de douche , en maak ruimte voor de avondploeg .
    daag allemaal.
  2. forum rang 6 ttroo 16 mei 2017 16:40
    Aex kan geen afscheid nemen van de 535. DAX kan geen afscheid nemen van 12.800 punten. Dow Jones kan geen afscheid nemen van 21.000 punten. Nikkei kan geen afscheid nemen van de 20.000 punten. Toch gaat de Dow weer akelig richting de zone toe van 20875/20900. Ze staan er nog maar 65 punten vandaan. Gaan ze vanavond nog de zone testen? De S&P 500 net onder de 2400, misschien kunnen ze al naar 2385 aan het einde van de dag. Nog geen vuurwerk vandaag, maar dat kan nog komen. Mogelijk morgen een game changer.
  3. forum rang 6 ttroo 16 mei 2017 16:59
    Ja. De opvangers komen al bij 1 a 2 tienden daling. Geen ruimte voor een daling. Dat is niemand meer gewend. Stel je voor als dat gebeurt. Dan kunnen ze een rampscenario uit de kast gaan trekken. De Euro Stoxx zit weer net onder de 3636. DAX staat net boven de 12780 punten. Meer rood wordt gevraagd het komend halfuur. Sterker nog meer rood is voor de shorters noodzakelijk. Stap 1 is - als ze uberhaupt rood kunnen laten zien aan het slot is geen overwinning, maar dan valt het onder de noemer: tegen houden.
  4. forum rang 6 ttroo 16 mei 2017 17:10
    De DAX blijft ook met deze koersen hangen in de overdrijvingfase. Morgen een dagje erbij. De 13e op een volgende overdrijvingsdag. Je ziet het steeds vaker dat soort dagen en het duurt ook nog eens behoorlijk lang. Ook de DAX herstelt nu weer richting de 12800 punten toen. Ze staan er nu 10 punten vanaf. De Dow inmiddels bijna op de 20.970 punten. Het wordt eerder herstel richting het slot, dan een (extra) daling naar het slot. Let's go down - final 20 minutes to go.
  5. forum rang 6 ttroo 16 mei 2017 17:15
    Ik heb trouwens op dit moment zeer weinig posities. Ik ga pas voor een down als het overtuigender is. Met dit soort koersen kan je weinig. Wat up. Wat down. Daarnaast wil ik dat op company level de wig in mijn weekly TTROO I parameter de horizontale steunlijn onder druk zet. En dat gebeurt op dit moment (nog) niet. En daar zal deze dag geen verandering in brengen. Alleen op indici level is zo'n dag als vandaag licht interessant! Al die banken hebben natuurlijk alleen maar digitale getallen op hun saldo staan. Daar moeten ze iets mee doen. En als het fout gaat, gewoon zeggen, dat je het niet kon aan zien komen. Het maakt niet uit, de burger redt, de burger wordt boos, de burger vergeeft en de burger geeft (weer). Dat is de cyclus. Inmiddels alles bijna weer in het groen. Prettige avond allen!
  6. [verwijderd] 16 mei 2017 17:29
    Nou, blij dat ik lekker buiten ben gaan spelen vandaag. Wat een topweer! En die beurs? Dat lijkt wel een patient op de IC. Hij is er slecht aan toe en gaat waarschijnlijk binnenkort sterven. Het beeld is echter stabiel. Soms lijkt het of er wat verbetering in zit, op andere momenten lijkt hij weg te zakken. Aan het einde van de dag echter weer stabiel. Van mij mag de stekker er uit, hebben we dat ook weer gehad.
  7. [verwijderd] 16 mei 2017 17:34
    @Alex, ben wel vis wezen scoren vandaag. Waren slechts harinkies van een visboer met een score van 9,5 in de AD haringtest. Anyway, een zalmpje, mits goed opgegroeid en bereid is ook niet te versmaden. In dit verband kijk eens op: www.bawykovzalm.nl/de_zalm.php. Bij mij om de hoek zeg maar.
    In de optiek van kansen meen ik dat in de duurzame voedselhoek de komende jaren veel te winnen valt. Dat geldt onverkort voor de tabaksreuzen die allerlei switches gaan maken. Philip Morris heeft de sigaret openlijk al ten dode opgeschreven.
168 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.