Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dit moet je weten voordat je in ETF's belegt

Dit moet je weten voordat je in ETF's belegt

Deze aflevering van BeleggersBootcamp is een heuse ETF-special. Analist Niels Koerts en redacteur Coen Grutters doen het ditmaal niet alleen, want ook ETF-expert Adriaan Kootstra schuift aan. 

ETF staat voor exchange traded fund en is een mandje met daarin tientallen, honderden of zelfs duizenden aandelen. Als belegger koop je als het ware een klein stukje van heel veel verschillende aandelen. Goed voor de spreiding dus.

Maar voor wie zijn ETF's geschikt en welke moet je precies hebben? Je komt erachter in aflevering vijf van BeleggersBootcamp, want Niels Koerts tipt onder andere vijf interessante ETF's voor startende beleggers. Je luistert de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of simpelweg hieronder.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4
  2. 16 apr Consumentenbond daagt Albert Heijn voor rechter om fouten in kassabonnen 5
  3. 12 apr IEX BeleggersPodcast: van kopercrisis naar grondstoffenrally? Plus: Shell & ASML 3

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links