Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gokje IBM en Microsoft

Ideale data op Bespoke voor snelle Turbohandelaren. Vanavond om tien uur is het IT-(D)Day in de VS. Onder meer de volgende grootmachten komen dan door met verse kwartaalcijfers:

  • IBM
  • Intel
  • Microsoft
  • Google
  • AMD
  • Turbostatistiek

    Hoewel financials er de laatste jaren ook wat van kunnen, zijn de koersreacties vaak het felst op de resultaten van IT-bedrijven. Beter gezegd: de vooruitzichten of verwachtingen voor de nabije toekomst. Logisch, de winnaar van vandaag in deze sector, kan de verliezer van morgen zijn. Denk aan Apple en Nokia, die beide kanten van de medaille kennen.

    Bespoke publiceert álle koersreacties van de laatste tien jaar op de resultaten van Dow Jones-fondsen IBM en Microsoft. Turboliefhebbers met een voor keur voor statistiek weten hier wel raad mee. Garantie tot de deur! De site heeft de data van alle fondsen, maar dat zit achter een betaalde inlog.      

    Full disclosure: Guruwatch zelf speelt dit spelletje niet mee en dit is niet voor beginners. Het is louter en alleen informatie voor handelaren of ervaren particulieren die weten waar ze mee bezig zijn - zeker met hoge hefboomproducten als turbo’s et cetera.   


    Guruwatch.nl is een volbloed dochter van IEX.nl. De site houdt analistenadviezen bij en berekent het rendement daarvan. Guruwatch houdt ook alle opinies, tips en stukken bij van de internationale beursguru's. Dit en andere artikelen op de site zijn afkomstig van Arend Jan Kamp, senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

    Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

    Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

     

    Auteur: Guruwatch.nl

    Meer over Guruwatch.nl

    Recente artikelen van Guruwatch.nl

    1. aug '12 DE dus, maar ook Fugro? 1
    2. mei '12 Biotech CSM
    3. apr '12 Beursexit TomTom?

    Gerelateerd

    Reacties

    Meedoen aan de discussie?

    Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

    Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

    Gesponsorde links