Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Pharming zweeft

Pharming zweeft

(AJK) Weer wat geleerd dit weekend: Pharming CEO Sijmen de Vries heeft een hobby. Haha, daar gaat het ook al over... #inderdaad Hoe risicovol is zweefvliegen eigenlijk? 


Ik spot het even niet zo snel, maar Pharming zou gisteren in Harrie Mens' Business Class ter sprake zijn gekomen. Bovendien had het AD een verhaal, waarin Pharming aan corona wordt gekoppeld. Of dit de reden is dat het aandeel nu speert op aardige omzet mag u zelf bepalen, maar publiciteit wil nog wel een reuring betekenen.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 18 mei Slotcall: AEX weer onder 700, helaas ABN, JET weer het R-woord 4
  2. 18 mei We moeten nog op gang komen voorbeurs, let op AF-KLM, ABN en Prosus 3
  3. 17 mei Het kan altijd weer gekker op beurs, want nu zijn het beren die kopen 1

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links