Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Titan nog steeds open voor inbreng nieuwe activiteiten

Titan nog steeds open voor inbreng nieuwe activiteiten
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De lege beurshuls Titan, het voormalige TIE Kinetix, staat nog steeds open voor eventuele overnameplannen met geïnteresseerden. Dit meldde het concern woensdag nabeurs in zijn halfjaarverslag.

In september 2023 rondde het concern de verkoop van al zijn activiteiten aan SPS Commerce af, waarna de overgebleven holding verder is gegaan onder de naam Titan.

Van de vergoeding van 68,35 miljoen euro die het bedrijf destijds kreeg voor de verkoop van zijn activiteiten is inmiddels 62,5 miljoen euro aan aandeelhouders uitgekeerd.

Het voornaamste actief van het concern is een vordering van 3 miljoen euro, die als onderpand  dient voor eventuele claims. Na een termijn van twaalf maanden wordt het bedrag, bij het uitblijven van een claim, vrijgegeven. Tot dusver zijn er geen claims ingediend, zei Titan.

Tijdens de jaarvergadering op 29 maart 2024 is Zwier van Puijenbroek benoemd tot CFO, ter vervanging van Michiel Wolfswinkel.

Tijdens deze bijeenkomst hebben aandeelhouders het bedrijf tevens gemachtigd om Titan, na vrijgave van de borg, van de beurs te halen en een liquidatieprocedure op te starten.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TITAN 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

TITAN

1,430 24 mei
-0,020 -1,38%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links