Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

L'Oréal groeit verder

L'Oréal groeit verder
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) L'Oreal is in het eerste kwartaal van 2024 minder hard gegroeid dan in dezelfde periode een jaar eerder, waarbij in Noord-Azië sprake was van krimp. Dit bleek donderdagavond uit een kwartaalupdate van de Franse cosmeticareus.

De omzet steeg in de verslagperiode met 8,3 procent naar 11,2 miljard euro. In het eerste kwartaal van 2023 groeide L'Oréal nog met 14,6 procent.

De vergelijkbare groei kwam uit op 9,4 procent, tegen 13,0 procent een jaar eerder. Over heel 2023 behaalde L'Oreal een vergelijkbare groei van 11 procent.

Alle divisies groeiden in het eerste kwartaal, volgens L'Oreal, waarbij vooral de divisies Consumer Products en Dermatological Beauty sterk presteerden.

Verder was in alle regio's sprake van groei, uitgezonderd Noord-Azië, waar de omzet met 3,9 procent daalde in het eerste kwartaal.

CEO Nicolas Hieronimus wees op de "aanhoudende dubbelcijferige groei in Europa, in combinatie met de aanhoudende kracht in opkomende markten", die het slechts geleidelijke herstel in Noord-Azië ruimschoots compenseerden.

Hieronimus verwacht dat L'Oreal opnieuw een jaar van groei in omzet en winst zal realiseren.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. 08 feb L'Oreal groeit door

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
L'OREAL

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

L'OREAL

447,550 17:35
-1,350 -0,30%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links