Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Snowflake onderuit na teleurstellende outlook

Snowflake onderuit na teleurstellende outlook
Beeld: Snowflake

(ABM FN-Dow Jones) Snowflake heeft het afgelopen kwartaal de verwachtingen overtroffen, maar stelde met zijn omzetverwachtingen teleur. Dit bleek woensdag uit de kwartaalcijfers van de aanbieder van software voor cloud-data-opslag.

Snowflake boekte het afgelopen kwartaal, dat eindigde op 31 januari, een nettoverlies van 169,4 miljoen dollar, ofwel 0,51 dollar per aandeel, in vergelijking met een verlies van 207,2 miljoen dollar, ofwel 0,64 dollar per aandeel, in dezelfde periode een jaar eerder.

Op aangepaste basis boekte het concern een winst van 0,35 dollar per aandeel, tegen een winst van 0,14 dollar een jaar eerder.

De aanbieder van software voor cloud-data-opslag boekte een omzet van 774,7 miljoen dollar, tegen 589,0 miljoen dollar een jaar eerder.

Vooraf door FactSet Research geraadpleegde analisten rekenden op een aangepaste winst van 0,18 dollar per aandeel op een omzet van 760,9 miljoen dollar.

Over het hele gebroken boekjaar boekte het concern een nettoverlies van 836,1 miljoen dollar, ofwel 2,55 dollar per aandeel, tegenover een verlies van 796,7 miljoen dollar, ofwel 2,50 dollar per aandeel, in het voorgaande boekjaar. De omzet steeg van 2,1 miljard dollar naar 2,8 miljard dollar.

Outlook

Over het lopende kwartaal wordt een productomzet voorzien van 745 tot 750 miljoen dollar. 

Voor het hele gebroken boekjaar rekent het concern op een productomzet van 3,25 miljard dollar. Analisten rekenden op 3,43 miljard dollar.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. 29 nov Snowflake overtreft de verwachtingen 1
  2. 24 mei Snowflake smelt na kwartaalverlies

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SNOWFLAKE INC. A DL-,0001 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

SNOWFLAKE INC.

144,780 15 apr
-1,600 -1,09%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links