Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

GameStop overtreft winstverwachtingen

GameStop overtreft winstverwachtingen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Aandelen van GameStop zijn woensdag in de handel nabeurs licht gestegen. Dit nadat de winkelketen voor computerspellen beter dan verwachte winst rapporteerde, maar de omzet wat tegenviel. 

Het Amerikaanse bedrijf meldde een nettoverlies van 3,1 miljoen dollar, tegen 94,7 miljoen dollar verlies een jaar eerder.

De omzet daalde wel van 1,18 miljard naar 1,08 miljard dollar. 

Het nettoverlies per aandeel aangepast voor bijzondere posten was 0,01 dollar. Analisten rekenden vooraf op een aangepast verlies per aandeel van 0,08 dollar, bij een omzet van 1,18 dollar.

Liquide middelen, kasequivalenten en verhandelbare effecten bedroegen aan het einde van het kwartaal 1,21 miljard dollar

De langetermijnschulden blijven beperkt tot één ongedekte lening met een lage rente die verband houdt met de reactie van de Franse regering op COVID-19.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
GAMESTOP CORP. A 60% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links