Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vivoryon verwacht nog altijd studieresultaten in eerste maanden 2024

Vivoryon verwacht nog altijd studieresultaten in eerste maanden 2024
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Vivoryon blijft hard werken aan zijn onderzoeken en verwacht nog altijd uitkomsten van zijn studie met varoglutamstat naar alzheimer in de eerste maanden van volgend jaar, terwijl de onderneming bij gebrek aan omzet verlieslatend blijft. Dit bleek woensdag uit een kwartaalupdate van het biotechbedrijf met een notering aan het Amsterdamse Damrak.

In het derde kwartaal boekte Vivoryon volgens CEO Frank Weber "significante vooruitgang" met de klinische ontwikkelingen met varoglutamstat, de belangrijkste asset van het bedrijf in de strijd tegen alzheimer.

Aan het einde van het eerste kwartaal van 2024 zal Vivoryon resultaten van de Fase 2b Vivad studie presenteren, gevolgd door "eventuele gesprekken met de FDA daarna".

Vivoryon boekt vooralsnog geen omzet. De R&D kosten daalden in de afgelopen negen maanden, maar de algemene kosten stegen. Netto leed Vivoryon een verlies van 17,1 miljoen euro, 1,8 miljoen euro minder verlies dan in de eerste negen maanden van 2022.

Vivoryon had eind september nog 17,0 miljoen euro in kas. Dat was eind december nog 26,6 miljoen euro. Maar dankzij een eind september afgesloten deposito heeft het biotechbedrijf de beschikking over een extra 16,0 miljoen euro. Daarmee denkt Vivoryon over voldoende middelen te beschikken om in het tweede halfjaar van 2024 te komen. Dat is exclusief eventuele mijlpaalbetalingen, inkomsten uit licenties en de uitoefening van een optie toegekend bij de private plaatsing in september 2022.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
VIVORYON THERAPEUTICS N.V. 70% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Arctic trader 23 december 2023 09:33
    Dispersion trading can be profitable, but it’s nuanced and depends on the dynamics of implied and realized correlations in relation to overall market volatility. For instance, in normal conditions, indices like SX5E and S&P500 may have an implied correlation ranging from 50-70% and a realized correlation of 30-60%. This gap reflects the market’s anticipation that extremely low correlations are unlikely to persist, presenting potential risks for a long dispersion trade. thetatitans.com/home/dispersion-trading/
    The strategy inherently assumes that implied correlation is expected to be above the average realized correlation thetatitans.com/home/dispersion-trading/
    due to its short volga nature.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

VIVORYON THERAPEUTICS N.V.

8,400 01 mrt
0,000 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links