Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Smallcap World Fund meldt weer groter belang in Alfen

Smallcap World Fund meldt weer groter belang in Alfen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Smallcap World Fund heeft opnieuw een groter belang in Alfen gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 22 november 2023.

Smallcap World Fund meldde een kapitaalbelang van 6,24 procent met een zelfde stemrecht. Dit belang wordt voor 1,14 procent rechtstreeks reëel gehouden en voor de rest rechtstreeks potentieel.

Op 14 november meldde Smallcap World Fund een belang van 5,81 procent en op 8 november was dit 5,18 procent. Op 19 mei bedroeg het belang 4,68 procent.

Het Smallcap World Fund is een Amerikaans fonds dat investeert in smallcaps wereldwijd, waarbij het fonds zich richt op snelgroeiende en innovatieve bedrijven met marktkapitalisaties van maximaal 6 miljard dollar.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Alfen N.V. 100% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Alfen N.V.

54,240 20 feb
-0,600 -1,09%
Premium

Alfen heeft nog voldoende groeimogelijkheden, maar...

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links