Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursblik: UBS hervat volgen Just Eat met koopadvies

Beursblik: UBS hervat volgen Just Eat met koopadvies
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) UBS is opnieuw gestart met het volgen van Just Eat Takeaway met een koopadvies, terwijl het koersdoel voor de Britse notering van het aandeel van 22,00 naar 21,90 pond ging. Dit bleek donderdag uit een rapport van de Zwitserse zakenbank.

Volgens de analisten zijn de kernactiviteiten van Just Eat Takeaway significant ondergewaardeerd, vooral in Noord-Europa en eigenlijk ook in het VK en Ierland. Die laatste regio is volgens de analisten op een kantelpunt aangekomen. Daardoor zullen het VK en Ierland flink gaan bijdragen aan het toekomstige resultaat. 

Hoewel de fee-caps in New York voor onzekerheid blijven zorgen, kan dit een flinke koersaanjager worden, zodra deze worden opgeheven, aldus UBS.

De analisten verwachten dat de zwakkere onderdelen minder verlieslatend worden en de sterkere onderdelen de winst juist zullen zien versnellen, "terwijl het aandeel aantrekkelijk gewaardeerd is".

Het aandeel Just Eat Takeaway steeg donderdag in Londen met 0,3 procent tot 12,57 pond. In Amsterdam won het aandeel 0,7 procent op 14,46 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
JUST EAT TAKEAWAY 89% zegt kopen 27 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

JUST EAT TAKEAWAY

14,948 17:36
+0,130 +0,88%
Premium

Glas bij Just Eat Takeaway halfvol

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links