Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Veon krijgt uitstel van Nasdaq

Veon krijgt uitstel van Nasdaq
Beeld: VEON

(ABM FN-Dow Jones) Veon heeft tot 30 oktober uitstel van Nasdaq gekregen voor het indienen van zijn jaarverslag, nadat het bedrijf de beursorganisatie liet weten hoe het van plan is te voldoen aan de regelgeving. Dat maakte het van oorsprong Russische telecombedrijf, dat voorheen Vimpelcom heette, dinsdag bekend.

Begin mei kreeg Veon een waarschuwing van Nasdaq omdat het jaarverslag niet bijtijds was ingediend, nadat Veon had laten weten dat het niet bijtijds het jaarverslag kon indienen omdat er door bijzondere omstandigheden in 2022 geen auditor kon worden gevonden voor het afgelopen boekjaar. Op dat moment had Veon al wel een auditor gevonden.  

Veon, dat zijn hoofdkantoor in Amsterdam heeft, is druk bezig met de externe auditor en zal het jaarverslag zo spoedig mogelijk indienen.
 
Sancties tegen Rusland zorgen voor problemen voor het bedrijf. Zo vroeg Veon begin dit jaar obligatiehouders om een verlenging van de looptijden, zodat het bedrijf zijn Russsiche dochterbedrijf VimpelCom eerst kan verkopen, alvorens de obligaties af te lossen. Anders vreest het bedrijf dat door de sancties transacties blijven steken in het clearingsysteem.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. 21 mrt Veon ziet omzet aantrekken
  2. 21 nov Veon verhoogt outlook 2023

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
VEON 100% zegt verkopen 3 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

VEON

0,872 16:02
+0,006 +0,69%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links