Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Solide kwartaal L'Oreal

Solide kwartaal L'Oreal
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) L'Oréal heeft in het derde kwartaal hogere resultaten behaald, maar de groei was minder sterk als in de drie maanden ervoor. Dit bleek donderdag nabeurs uit cijfers van de Franse cosmeticagigant.

"In een context van ongekende volatiliteit, gekenmerkt door de beperkingen op het gebied van de volksgezondheid in China en de inflatie in de westerse wereld, heeft L'Oréal een zeer solide kwartaal neergezet, met een gestaag groeitempo in vergelijking met 2019", aldus CEO Nicolas Hieronimus.

De omzet steeg in de verslagperiode met 19,7 procent naar 9,6 miljard euro. In het tweede kwartaal lag de groei op zo'n 23 procent. Op vergelijkbare basis was de groei in het derde kwartaal 9,1 procent, tegenover 13,4 procent in de drie maanden ervoor.

In alle regio's groeide de omzet van L'Oréal met dubbele cijfers. Op vergelijkbare basis was de groei in Noord-Azië en Europa het minst, met respectievelijk 11,3 en 12,1 procent.

In de eerste negen maanden van het jaar steeg de omzet van L'Oréal op vergelijkbare basis met 12 procent naar 27,9 miljard euro.

Outlook

"Ondanks de huidige onzekerheden blijven we vertrouwen hebben in de vooruitzichten voor de wereldwijde schoonheidsmarkt", aldus L'Oréal.

Het Franse bedrijf verwacht in 2022 opnieuw "groei van omzet en winst te realiseren."

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. 18 apr L'Oréal groeit verder
  2. 08 feb L'Oreal groeit door

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
L'OREAL 100% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

L'OREAL

445,300 14:51
+4,600 +1,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links