Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rode cijfers voor MKB Nedsense

Rode cijfers voor MKB Nedsense
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) MKB Nedsense, dat nog altijd op zoek is naar een accountant, heeft in 2020 rode cijfers gedraaid. Dit bleek vrijdagavond laat uit de jaarcijfers die de investeerder op zijn website publiceerde.

MKB leed in kalenderjaar 2020 een verlies van 642.000 euro, terwijl er in 2019 nog 299.000 euro werd verdiend. De kasstroom was ook negatief.

MKB onderzocht verschillende potentiële investeringen, maar afgelopen jaar werden uiteindelijk geen nieuwe investeringen gedaan. 

In een toelichting liet het bedrijf weten nog altijd overtuigd te zijn dat zich goede kansen voor zullen doen. Bovendien behoort de overname van één of meer belangen van Value8 ook nog steeds tot de mogelijkheden.

MKB zag zich genoodzaakt om het boekjaar met een jaar te verlengen, omdat het geen OOB-accountant kon vinden, nadat Accon avm in maart 2019 besloot om zijn OOB-vergunning in te leveren. Daarmee liep het boekjaar van MKB van 1 januari 2019 tot en met 30 december 2020. MKB meldde vrijdag nog altijd op zoek te zijn naar een OOB-accountant.

Beursbedrijf Euronext heeft recent gewaarschuwd scherper te gaan toezien op het naleven van zijn regels. Bedrijven die niet tijdig een goedkeurende accountantsverklaring kunnen overleggen komen op het strafbankje, en mogen daar maximaal 24 maanden zitten, waarna hun notering kan worden ingetrokken.

In MKB heeft Value8 een belang van bijna 63 procent. J.P. Visser heeft een belang van ruim 15 procent en Peter Paul de Vries, zowel bestuurder bij MKB als CEO van Value8, heeft een belang van iets meer dan 5,5 procent.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. 09 jan Update: Delisting groepje smallcaps gestaakt 7
  2. 09 jan Delisting 8 smallcaps gestaakt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
MKB Nedsense 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links