Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

TA: Einde correctie

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Bas Heijink

Auteur:

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. TA Arcelor Mittal: Buy the dip
  2. TA: Bedankt!
  3. TA: Van lang naar kort

Reacties

422 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 22 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 april 2014 11:44
    quote:

    alpineovi schreef op 22 april 2014 11:39:

    Hoe komt het dat die future zo laag staat?
    Ik was hier vanmorgen al feest aant vieren met mijn shorts tot ik de 396 bij opening zag?

    \
    koop een boekje over futures. Dividend.

    future = spot minus diviend plus rente.

    Zo dat bespaarrt je weer een boekje.
  2. [verwijderd] 22 april 2014 12:29
    quote:

    Playmaker schreef op 22 april 2014 12:03:

    Hele ochtend op mijn handen gezeten, koop 1 FDAX short 9535.5 en dit lijkt nog goed getimed ook (hoop ik)
    Unna fa plu was het, stoploss.
    Luch knaller is het, harry nog steeds gelijk.

    Wat voor hoog nieuws is er dat het alleen maar up moet.
    Volgens mij is de beurs alleen afgesteld vaak om kleinere beleggers te pakken, of ze sh of long gaan, de software wordt zo afgesteld dat kleine vaak te snel verkoopt of winst of verlies pakt, of in 1 lijn verlies mag maken.
  3. ton1947 22 april 2014 12:32
    Opmerkelijke zinsnede: 'Ik verwacht dat de kans het grootst is ' die wat toelichting behoeft.
    Je kunt een verwachting hebben. Dan is de vraag waar is de verwachting op gebaseerd?
    Je kunt een kansberekening doen. Dan is de vraag op basis van welke cijfers is deze berekening uitgevoerd en natuurlijk hoe hoog is de kans?
    Maar wat nou betekent 'Ik verwacht dat de kans het grootst is ' is mij geheel onduidelijk.
    Kan daar nog een toelichting op komen?
  4. [verwijderd] 22 april 2014 12:38
    AMSTERDAM (Dow Jones)--De Europese aandelenmarkten noteren dinsdag rond het middaguur hoger, op fusie- en overnamenieuws, ondanks de aanhoudende zorgen over Oekraine.

    De EuroStoxx 50 noteert dinsdag rond het middaguur 1,0% hoger op 3.185,79. De DAX-30 stijgt 1,2% tot 9.521,92, de CAC-40 noteert 0,9% hoger op 4.472,76 en de FTSE-100 wint 1,0% op 6.688,93.

    De sterke start van de handelsweek in Europa volgt op twee sessies van winsten voor Wall Street op vrijdag en maandag, waarbij technologiefondsen het voortouw namen en herstellen van hun recente forse verliezen.

    Wereldwijd herstellen de aandelenmarkten van hun dieptepunten van vorige week, waarbij de zorgen over Oekraine voor nu naar de achtergrond lijken te zijn verdwenen en de markt hoop put uit tot nu toe verschenen eerstekwartaalresultaten.

    "Desondanks blijven de geopolitieke problemen in Oekraine een schaduw werpen op het sentiment", stellen analisten van Credit Agricole.

    Op macro-economisch vlak staan dinsdag in Europa geen publicaties op de agenda.

    De farmaceuten staan dinsdag gedurende de handel in Europa centraal, waarbij het aandeel AstraZeneca stijgt op het nieuws over een mogelijke overname door Pfizer. The Daily Telegraph meldde dat het concern Goldman Sachs en Morgan Stanley heeft ingehuurd voor advies in het geval Pfizer opnieuw de gesprekken aangaat over een mogelijke overname. AstraZeneca noteert rond het middaguur in Londen 7,1% hoger. Het Amerikaanse Pfizer noteert in de voorhandel 0,1% hoger.

    Het Zwitserse Novartis noteert halverwege de handelsdag 2,4% hoger, nadat het concern dinsdag een reeks veranderingen in zijn portfolio line-up bekendmaakte en tevens meldde plannen te hebben om de oncologie unit van GlaxoSmithKline over te nemen voor $14,5 miljard.

    Daarnaast heeft Novartis plannen om zijn vaccins divisie te verkopen aan Glaxo voor $5,25 miljard. GlaxoSmitKline noteert rond het middaguur 5,7% hoger.

    Philips noteert in Amsterdam 6,6% lager, nadat het concern over zijn eerste kwartaal een daling van de nettowinst rapporteerde van 14%. Het concern sprak van uitdagende marktomstandigheden in het begin van het jaar. De nettowinst daalde tot EUR138 miljoen, van EUR161 miljoen in dezelfde periode een jaar eerder. De omzet daalde tot EUR5,02 miljard, van EUR5,26 miljard vorig jaar, vanwege negatieve valutaeffecten.

    De Amerikaanse futures wijzen rond het middaguur op een vlak tot licht hogere opening van Wall Street, waarbij de futures van de Dow Jones Industrial Average 10 punten, ofwel 0,1%, stijgen, de S&P 500 futures 1,10 punten (+0,1%) stijgen en de Nasdaq 100 futures 7,75 punten (+0,2%) stijgen.

    Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; patrick.buis@dowjones.com

    (END) Dow Jones Newswires

    April 22, 2014 06:36 ET (10:36 GMT)


  5. Van der Stadt 22 april 2014 12:42
    Je ziet gewoon dat het omhoog MOET, no fear !! Macro data Japan dramatisch van het weekend, bedrijfsresultaten en toekomstverwachtingen Akzo, ASML, Philips etc. heel slecht. Who cares !!! De leugen moet groot genoeg zijn alleen dan geloven de mensen het.........................

    De laatste stuiptrekkingen van een 50% te dure beurs
  6. [verwijderd] 22 april 2014 12:47
    quote:

    Priamos schreef op 22 april 2014 12:42:

    Je ziet gewoon dat het omhoog MOET, no fear !! Macro data Japan dramatisch van het weekend, bedrijfsresultaten en toekomstverwachtingen Akzo, ASML, Philips etc. heel slecht. Who cares !!! De leugen moet groot genoeg zijn alleen dan geloven de mensen het.........................
    Jullie shorters zijn veel te negatief over de stand van de wereldeconomie en de bedrijfscijfers. Aandelen zijn nog steeds relatief goedkoop. Als er geen wereldoorlog komt of een andere zeer grote tegenvaller gaan we gewoon omhoog.

422 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 22 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.