Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TITAN AEX:TITAN.NL, NL0010389508

  • 1,420 26 apr 2024 10:01
  • +0,010 (+0,71%) Dagrange 1,420 - 1,420
  • 180 Gem. (3M) 2,9K

PERSBERICHTEN

1.709 Posts
Pagina: «« 1 ... 59 60 61 62 63 ... 86 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 aextracker 26 februari 2021 08:31
    quote:

    Kwiirk schreef op 25 februari 2021 23:39:

    [...]
    Voor SaaS-klanten zal het DRC vanaf nu worden opgenomen in alle premium service-level agreements (SLA's). Ik meen dat TIE dat niet zal schrijven als de kosten van alle premium SLA's ook verhoogd zouden worden. Voor premium SAAS klanten is DRC gratis.
    Als dat idd het geval zou zijn, vind ik dat een voorbeeld van "missed topline revenue growth" en geen teken van kracht.
    Voorzien in een oplossing waar een groeiende behoefte aan bestaat en er geen vergoeding voor vragen is "a-commercieel" en vind ik onbegrijpelijk voor een mickey mosue specialist die inzet op groei(versnelling van de topline".

    Anyway; As usual Time will tell"....... leuke vraag voor je tijdens de digitale AvA Kwiirk !
  2. forum rang 4 marcello106 31 maart 2021 11:03
    31 maart 2021 -
    Breukelen, Nederland om 8:00 uur CEST

    PERSBERICHT

    Microsoft plaatst TIE Kinetix's volledig geïntegreerde EDI-oplossing in AppSource
    De end-to-end oplossing is per direct wereldwijd beschikbaar voor Dynamics 365 gebruikers

    TIE Kinetix heeft vandaag aangekondigd dat hun EDI-2-FLOW for Dynamics 365 oplossing nu beschikbaar is in Microsoft AppSource, een exclusief centrum met oplossingen (apps) voor Microsoft gebruikers. Als vervolg op een succesvolle wereldwijde uitrol positioneert de AppSource-vermelding de oplossing verder als de eerste keuze voor volledig geïntegreerde, end-to-end EDI voor Dynamics 365-gebruikers wereldwijd.

    Microsoft AppSource is een uitgebreide database van compatibele bedrijfsoplossingen (apps) die innovatie mogelijk maken en leiden tot betere bedrijfsresultaten. Het toelatingsproces is zeer selectief en bevestigt dat de EDI-2-FLOW for Dynamics 365 oplossing niet alleen rendabel is, maar ook vooruitstrevend - een oplossing die de potentie heeft om activiteiten volledig te transformeren door te zorgen dat Dynamics 365 gebruikers niet langer tussen meerdere systemen hoeven te navigeren om dagelijkse taken uit te voeren.

    Eerder dit jaar kondigde TIE Kinetix de wereldwijde uitbreiding van de samenwerking aan met To-Increase, een drievoudig Microsoft Dynamics Global Outstanding ISV of the Year. Hun gezamenlijke aanbod, EDI-2-FLOW for Dynamics 365, werd toen wereldwijd gelanceerd. Dit bood een directe mogelijkheid voor Dynamics 365-gebruikers om EDI-implementatie te vereenvoudigen met een compleet geïntegreerde, out-of-the-box oplossing die volledig in de Azure cloud draait.

    “Wij kunnen wel zeggen dat onze EDI-2-FLOW for Dynamics 365 oplossing een echte end-to-end ervaring biedt voor Dynamics 365 gebruikers, maar onze AppSource vermelding zorgt voor verificatie”, zegt Jan Sundelin, CEO, TIE Kinetix. “Het is op zich al uniek om een volledig geïntegreerde EDI-oplossing voor Dynamics 365 aan te bieden, maar wij gaan nog een stap verder door gebruikers de mogelijkheid te bieden om alle inkomende en uitgaande documenten te digitaliseren met onze aanvullende diensten—PDF-2-FLOW en PORTAL-2-FLOW. Met onze eigen vaardigheden en de ondersteuning van Microsoft kijken we ernaar uit om nog meer bedrijven te helpen bij het bereiken van 100% digitalisering van de supply chain.”

    EDI-2-FLOW for Dynamics 365 is wereldwijd beschikbaar voor Dynamics 365 gebruikers. Zie onze nieuwe Microsoft AppSource vermelding voor meer details.

    Over TIE Kinetix
    Bij TIE Kinetix leveren wij Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen aan bedrijven, (semi-) overheidsinstanties en hun zakenpartners om supply chain processen te vereenvoudigen door volledig elektronische uitwisseling van zakelijke documenten. FLOW Partner Automation, ons software platform, stelt de gebruikers in staat om slimmer samen te werken met hun zakenpartners en de communicatie te stroomlijnen door naadloze integratie met elk bestaand (IT-) systeem. Sinds 1987 ondersteunen wij alle EDI- en e-facturatiestandaarden en de communicatiemethoden die hier wereldwijd voor worden gebruikt. Ons internationale team deelt hun expertise en ervaring met onze ruim 2.500 klanten en vereenvoudigen de jaarlijkse uitwisseling van meer dan 1 miljard documenten via FLOW.

    TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: TIE) en heeft kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Australië en de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar www.TIEKinetix.com/nl en volg ons op Linkedin, Twitter, Facebook, Xing en YouTube.

    Neem contact op voor meer informatie:

    TIE Kinetix N.V.
    Patrick van Boom
    De Corridor 5d
    3621 ZA Breukelen

    T: +31-88-369-8000
    E: info@TIEKinetix.com
    W: www.TIEKinetix.com

    EINDE PERSBERICHT
  3. forum rang 10 voda 1 april 2021 08:46
    TIE wint grote overheidsopdracht

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    TIE Kinetix
    19,70 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) TIE Kinetix heeft een groot contract binnengehaald bij een "prominente Nederlandse publieke overheidsinstantie" om elektronisch factureren door te voeren bij 15.000 leveranciers.

    "Dit contract is een belangrijke overwinning voor TIE Kinetix", stelde het bedrijf donderdag.

    Het contract heeft een waarde van 410.000 euro in vijf jaar tijd en kan vijf keer met een jaar worden verlengd.

    Eerder sloot TIE Kinetix al gelijksoortige overeenkomsten met de gemeente Amsterdam en Rotterdam en andere grote publieke instanties.

    De leveranciers worden vanaf vandaag aangesloten op een gepersonaliseerd portaal bij deze instantie. Het portaal vervangt het huidige e-facturatie-systeem en gaat ruim 1 miljoen transacties per jaar uitvoeren.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  4. forum rang 4 Hammer 1 april 2021 08:56
    Verdorie zeg, ik zit even het laatste nieuws te bekijken en zie bovenstaand bericht ineens voorbij komen. Dit deed mij ook meteen besluiten om eens te kijken hoe het er voor staat met mijn niet gekochte aandelen. Ik val zowat uit mijn stoel! Na tijden riant in de min gestaan te hebben is mijn fictieve positie ineens bijna verdubbeld. Het wordt tijd om eens uit te zoeken waar ik dit jaar niet naartoe ga op vakantie of, gezien de corona situatie, welke cabrio ik deze zomer niet ga aanschaffen. :-)
  5. forum rang 8 aextracker 1 april 2021 12:44
    quote:

    Hammer schreef op 1 april 2021 08:56:

    Verdorie zeg, ik zit even het laatste nieuws te bekijken en zie bovenstaand bericht ineens voorbij komen. Dit deed mij ook meteen besluiten om eens te kijken hoe het er voor staat met mijn niet gekochte aandelen. Ik val zowat uit mijn stoel! Na tijden riant in de min gestaan te hebben is mijn fictieve positie ineens bijna verdubbeld. Het wordt tijd om eens uit te zoeken waar ik dit jaar niet naartoe ga op vakantie of, gezien de corona situatie, welke cabrio ik deze zomer niet ga aanschaffen. :-)
    Misschien kan je een toerist met een rampzalige gedachte en een verdwaalde ridder met een achterhaalde mindset op de achterbank van je niet aangeschafte cabrio meenemen op studie reis langs de beursvelden waar je niet op vakantie gaat :) ?

    Heb inmiddels het digitale ticket voor 2022 \ September Spacex expediTIE naar Mars geboekt.
    Ga daar in mijn nagel nieuwe TESLA-SUV rond crossen, voordat ik met de beide voetjes voet op de aardkloot landt die langzaam maar zeker naar de galemiezen gaat.
    Gelukkig mogen de koeien in Nederland weer leven van Jesse zolang Groenlinks maar in de regering komt. De principes zijn rekbaar vandaag de dag, zowel op links als op rechts. Ook in 2022 dus weer biefstuk op de plank :).
    PS. Spacex stuurt al haar facturen via een workFLOW vanuit een e-facturaTIE principe.

    Is the sky the limit "baai Tie" of liggen er doelen in strategie verankerd die verder weg liggen dan de koers kan dragen ?

    Time will tell.

    Voorlopig draait de klantacquisiTIE machine op volle toeren.
    In de AvA werd vorige week melding gemaakt van "uitgestelde pipeline 2020" t.g.v. covid,
    Die uitgestelde pipeline besluiten zouden in 2021 zichtbaar worden.
    Dat blijkt middels berichten Intratuin & deze.

    Time telling truths !
  6. forum rang 4 marcello106 3 april 2021 19:10
    quote:

    aextracker schreef op 1 april 2021 12:44:

    [...]

    Voorlopig draait de klantacquisiTIE machine op volle toeren.

    Ook in Duitsland worden leuke orders gerealiseerd.

    uv.flow.tiekinetix.net/auth/login

    Die DGUV ist der gemeinsame Spitzenverband für die neun gewerblichen Berufsgenossenschaften und die 24 Unfallkassen. Berufsgenossenschaften, Unfallkassen und kommunale Unfallversicherungsträger versichern zusammen bis zu siebzig Millionen Menschen gegen die Folgen von Arbeitsunfällen, Wegeunfällen und Berufskrankheiten.
  7. forum rang 10 voda 16 april 2021 09:28
    TIE Kinetix benoemt nieuwe Manager Operations voor Benelux

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    TIE Kinetix
    22,20 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) TIE Kinetix heeft Joost Koot benoemd tot Manager Operations voor de Benelux. Dit maakte het e-commercebedrijf vrijdagochtend bekend.

    Met deze benoeming wordt Koot ook lid van het managementteam van het bedrijf.

    Koot wordt verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van TIE Kinetix in de Benelux met als opdracht om de operationele organisatie efficiënter te organiseren, door te ontwikkelen en verder te professionaliseren.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  8. forum rang 8 aextracker 16 april 2021 12:11
    TIE bouwt rustig door op de organisatie en structuur om de FLOW proposiTIE de komende jaren op te waarderen via de schaalbaarheid van het FLOW platform en het aansluiten van hubs's.

    Op weg naar omzetprojectie van Euro 20 Mln. wordt TIE vandaag gewaardeerd op 1,5 keer de omzet.
    Gezien de achtergrond van Joost Koot, verstevigd TIE de organisaTIE op efficiency & kwaliteit.
    Dat is goed nieuws !
  9. forum rang 4 marcello106 20 april 2021 08:21
    20 april 2021 -
    Breukelen, Nederland om 08:00 uur CEST

    PRESS RELEASE

    TIE Kinetix helpt Nederlands Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de volgende stap te maken met e-procurement
    Een nieuwe leveranciersportaal maakt procure-to-pay automatisering met alle leveranciers mogelijk

    TIE Kinetix heeft vandaag aangekondigd dat zij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) zal ondersteunen om alle Nederlandse ministeries en hun leveranciers te voorzien van een compleet nieuw, geavanceerd leveranciersportaal voor e-procurement. In samenwerking met NLeyes, een strategische partner op het gebied van e-procurement en e-delivery, zal TIE Kinetix een gebruiksvriendelijk leveranciersportaal leveren waarmee procure-to-pay automatisering mogelijk wordt gemaakt voor alle leveranciers. Het nieuwe portaal is gebaseerd op TIE Kinetix’s FLOW Partner Automation platform en zal het huidige DigiInkoop platform (dat in gebruik is door de ministeries en hun 15.000 leveranciers) volledig vervangen

    "We zijn verheugd om het Ministerie van BZK de komende jaren te ondersteunen met het realiseren van een 100% digitale supply chain bij alle Nederlandse ministeries," zegt Jan Sundelin, CEO, TIE Kinetix. "We zien dat steeds meer overheidsorganisaties op zoek zijn naar manieren om hun volledige procure-to-pay processen te automatiseren maar dat de huidige oplossing niet toereikend is. Wij kunnen met trots zeggen dat men met het FLOW platform niet meer tegen zulke beperkingen aan zal lopen.”

    Het FLOW platform wordt continu geoptimaliseerd en doorontwikkeld om te voorzien in de snel veranderende behoeften van de TIE Kinetix klanten. Door de flexibele opzet en eenvoudige gebruikerservaring is het de ideale oplossing voor procure-to-pay projecten van alle formaten. Deze functionaliteiten zullen ook direct een bijdrage leveren aan de adoptie van e-procurement voor alle ministeries en dat snel meer leveranciers zich aansluiten. Dit zal de ministeries in staat stellen de enorme voordelen van digitalisering volledig te benutten, van procesautomatisering en lagere kosten tot kortere betalingscycli en een lagere CO2-voetafdruk.

    "Het is ons doel om alle Nederlandse ministeries en hun leveranciers te voorzien van een toegankelijk en gebruiksvriendelijk leveranciersportaal voor e-procurement," zegt Erwin Wulterkens, Senior Managing Partner, NLeyes. "Overheidsinstanties hebben veel baat bij een end-to-end oplossing die hun procure-to-pay automatisering naar een hoger niveau tilt."

    Met bewezen succes in talloze e-facturatie implementatieprojecten voor zowel lokale als internationale overheden, heeft TIE Kinetix zijn stempel gezet op de business-to-government (B2G) sector. Nu overheidsinstanties blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor digitalisering, leidt het flexibele FLOW Partner Automation-platform de weg. Bovendien stelt het project met het Ministerie van BZK het bedrijf in staat om e-facturatie met leveranciers verder te stimuleren door het voor de leveranciers makkelijker te maken een eigen oplossing te implementeren na hun aansluiting op het e-procurementportaal.
  10. forum rang 10 voda 20 april 2021 08:31
    Dow Jones Nieuws real time
    20-apr-2021 08:29

    TIE Kinetix aan het werk voor Nederlandse ministeries
    E-commercefirma voorziet in nieuw leveranciersportaal.

    (ABM FN-Dow Jones) TIE Kinetix gaat alle Nederlandse ministeries en hun leveranciers in samenwerking met NLeyes voorzien van een compleet nieuw leveranciersportaal. Dit maakte het e-commercebedrijf dinsdag bekend zonder financiële details bij te sluiten.

    Het nieuwe portaal is gebaseerd op het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix en zal het huidige DigiInkoop platform, dat in gebruik is door de ministeries en hun 15.000 leveranciers, volledig vervangen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  11. forum rang 10 voda 27 april 2021 08:30
    Van Buuren meldt belang in TIE
    Kapitaalbelang ruim 3 procent.

    (ABM FN-Dow Jones) A. van Buuren heeft een eerste belang in TIE Kinetix gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Nederlandse Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 16 april 2021.

    Van Buuren meldde een kapitaalbelang van 3,06 procent met eenzelfde stemrecht.

    Wet op het financieel toezicht

    De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  12. forum rang 8 aextracker 1 mei 2021 08:54
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 21 december 2019 13:57:

    Het wordt hoog tijd dat dit flutbedrijfje van de beurs gehaald wordt.
    Zelden zijn DZR en Tracker het met elkaar eens. :)
    De gehanteerde titel "flutbedrijfje" deel ik dan ook niet !

    Het verschil zit in de bereidheid tot verdiepen en zo visie en inzicht opbouwen die potentiele waarde van bedrijven duidt.

    TIE KINETIX wordt inmiddels op ca. 40 Mln gewaardeerd, dat is 3 keer de omzet en 30 keer de winst.

    Begreep gisteren, dat de EU het honderden Miljarden grote covid herstelfonds alloceert over 2 assen \ criteria ; Vergroenen\verduurzamen & digitalisering.

    Wellicht loopt de waardering van TIE KINETIX daar op voor uit. Met B2G focus in elkaar geval "goed gepositioneerd". Niet dat TIE KINETIX als eerste voor aan de rij staat, doch vanuit haar EU diepgaande betrokkenheid bij consortia die op digitalisering basis werk verrichtten, zal er vast en waarachtig wel wat business uit voortkomen.

    Wat mij betreft haalt iemand het bedrijf a Euro 25 of meer van de beurs. De geponeerde optie van een overname van TIE KINETIX door een vermogender partij die het FLOW platform snel kan opschalen in internationaliseren binnen Duitsland, Frankrijk en\if Italie wordt spekkoper.

    Benieuwd hoe DZR dat nu beoordeeld en waarom hij de digitalisering met TIE gemist heeft en niet als kansrijke belegging inzag ?
  13. forum rang 4 marcello106 1 mei 2021 10:19
    quote:

    aextracker schreef op 27 april 2021 08:36:

    Nou dan komt de muziek er bij TIE KINETIX zeker nog lekkerder in met een stevige "soundbeat" aan boord :).
    De naam A. van Buuren, komt me ergens "vaag bekend voor", maar hoe zat het ook alweer ?
    Van Buuren zit in het kamp Komen.

    Wat opvalt is dat zowel het kamp Van Schaijk als het kamp Komen stukken opkoopt. Inmiddels koerst het aandeel als gevolg van de aanhoudende vraag en beperkte free float boven €25.

    Ik vraag me af waar ik naar zit te kijken. Twee kampen in een strijd om de macht? Wordt de koers opgedreven ter voorbereiding op een exit? Wat weten de grootaandeelhouders wat u en ik niet weten? Voor de overige aandeelhouders blijft de vraag op welk niveau de prijsopdrijving stokt en hoe daarop te anticiperen.
  14. forum rang 4 marcello106 1 mei 2021 13:27
    quote:

    Pitmans schreef op 1 mei 2021 10:45:

    [...]
    Ach, dus toch ?

    Jullie zouden je allen diep moeten schamen.
    Arme Pitmans,

    Ondanks jaren van verspreiden van negativiteit, dood geld, er is niemand die ze wil hebben, je kunt ze niet kwijt, beschuldigingen van marktmanipulatie en ga zo maar door staat de koers bijna 400% hoger dan een jaar geleden.

    Het quoten van een enkel woord uit mijn bijdrage om je “gelijk” te krijgen is vooral iets waar jij je voor zou moeten schamen.

    De koers stijgt als gevolg van onbalans in vraag en aanbod. Inmiddels blijken meerdere partijen geïnteresseerd om hun belang uit te breiden en dat drijft inderdaad de prijs op.

    Blijf jij nu maar gewoon schaamteloos beweren dat de grootaandeelhouders de stukken van zichzelf kopen. Ook al bewijzen de meldingen bij AFM je ongelijk.
  15. forum rang 4 marcello106 2 mei 2021 22:18
    quote:

    aextracker schreef op 2 mei 2021 18:49:

    Volgens mij had de beste man gewoon een bak opties geparkeerd staan die afliepen.
    Blijkbaar is het al manipulaTIE als je vermijdt, dat opties aflopen door ze te aktiveren..

    Die liepen af in augustus 2020 en gaven bovendien slechts recht op 500 aandelen.....
1.709 Posts
Pagina: «« 1 ... 59 60 61 62 63 ... 86 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links