Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Valuta BTC/USD IEX:20162.IEX,

  • 61.694,98 30 apr 2024 12:30
  • -1.393,55 (-2,21%) Dagrange 61.468,01 - 64.708,08
  • 0

Nieuw Bitcoin Forum

15.658 Posts
Pagina: «« 1 ... 69 70 71 72 73 ... 783 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. tampi 6 november 2017 07:54
    quote:

    Opstapelen schreef op 6 november 2017 06:51:

    Tampi en anderen,
    zie dat mijn kennis wat te kort schiet..
    Wat is verstandig om te doen met de komende Fork op komst.
    Ik heb alleen bitcoins. Neig zelf naar om het gewoon maar af te wachten.
    Tom
    Ik durf je geen advies te geven. Omdat ik zelf al mijn (geforkte) coins gewoon nog heb. En ik heb voorlopig geen plannen om ze te verkopen.

    De ene fork is de andere niet. Ik kan mij erg goed voorstellen dat je je BTG en BCH na hun fork hebt verkocht, want die hebben ook gewoon slecht gepresteerd tot nu toe.

    Als ik het goed op mijn netvlies heb, dan is dit het geval:

    fork van 1 augustus, BCH:
    BCH lijkt te profiteren van de onzekerheid rond de komende fork. Er is één heel denkbaar scenario waarbij de BCH weleens flink zou kunnen stijgen. Wanneer de komende fork op 13 november om wat voor een reden niet goed valt of onzekerheid ontstaat, wat ik niet verwacht overigens, dan zou BCH weleens flink kunnen stijgen. BCH is in de kern met zijn 8MB blocksize een zeer goede munt met een snelle transactieverwerking en lage fees!

    fork van 25 oktober, BTG:
    Het lijkt een beetje rommelig te gaan bij de BTG community. Zolang dit rommelig blijft, zal BTG nooit echt in waarde stijgen verwacht ik. Er is ook nog onzekerheid over wanneer deze precies wordt gelanceerd voor gebruik. De gedachte achter de BTG is wel erg goed. Bij BTG is het mining process aangepast, deze kun je niet meer minen met ASICs, maar nog gewoon weer met de CPU, zoals Ethereum. Hiermee wordt BTG mining toegankelijker voor meer mensen.

    fork van 13 november, B2X
    Op 13 november is de komende fork gepland. BTC vs B2X, één van deze 2 coins gaat de "main BTC" worden verwacht ik. Welke? Dat durf ik je niet te vertellen. Maar zolang dit niet duidelijk is zou ik geen van 2 verkopen.
  2. tampi 6 november 2017 16:34
    Het antwoord is: Ja

    Het onderliggend systeem van Bitcoin heet de blockchain. De komende fork betekent dat er een nieuw blockchain netwerk ontstaat uit de al bestaande blockchain na blocknummer: 494784.

    Een fork is eigenlijk een technisch gebeuren, met als gevolg dat je coins die je al had in je wallet, worden meegenomen naar het nieuwe netwerk. Het idee is dat één van de 2 netwerken mogelijk zal uitsterven en dat je dus niet wordt benadeeld door de fork.

    Jouw wallet is eigenlijk jouw private key. Jouw private key geeft je toegang tot het blockchain netwerk. Wanneer je voor block nummer 494784 een private key hebt, dan werkt deze ook automatisch op de geforkte blockchain. Hij wordt als het ware gewoon meegenomen. Je wallet wordt in feite dus ook geforkt.

    Je kunt het "het verkrijgen van nieuwe coins" noemen. Ik noem het liever dat je bestaande wallet ook op het geforkte blockchain netwerk werkt. Want het is best reëel dat het geforkte netwerk (in dit geval B2X) de nieuwe Bitcoin gaat worden. En dat de oude Bitcoin mogelijk zal uitsterven.
  3. Kor11 6 november 2017 20:51
    quote:

    tampi schreef op 5 november 2017 22:48:

    [...]

    Als ik het goed begrijp, heb jij je de BTG coins van de laatste fork direct verkocht? En ben je ook van plan de coins te verkopen van de komende fork?

    De komende fork is een interessante. Deze fork gaat de SegWit2X (BX2) coin creëren. Wanneer jij denkt om direct na de fork de B2X coins te verkopen, zou je deze keer weleens bedrogen uit kunnen komen.

    Als ik het goed heb begrepen wordt deze fork een strijd waarbij er één uiteindelijk veel groter zal worden dan de andere. En als ik mij goed heb ingelezen en dan is mijn analyse dat de grootste van deze geforkte coins "Bitcoin" gaat heten.

    Ik hoop dat je bij deze fork iets langer nadenkt voordat je de BX2 coins verkoopt. Want het zou weleens kunnen, dat deze verder gaan als de nieuwe "Bitcoin".

    De fork wordt verwacht op 13 november. Bitcoin Cash lijkt te profiteren van deze onzekerheid. Bitcoin Gold zal ook ergens deze maand worden gelanceerd. Alle 4 geforkte coins lijken in de race om de grootste "Bitcoin" te gaan worden. Het zou weleens spannend kunnen worden na 13 november.
  4. [verwijderd] 7 november 2017 13:19
    Forum leden.

    Ik zit met een vraag.
    Ik wil graag wat geld in cryptomunten steken, er zijn er geloof ik 50.
    Nu las ik dat de munt " Verge " als enige munt de mogelijkheid biedt om totaal anoniem te kopen / verkopen.
    Is dit waar? zo ja, zit er hierdoor dan meer potentie in zo'n munt dan in andere munten?
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 7 november 2017 13:49
    quote:

    Pensioen P&P schreef op 7 november 2017 13:19:

    Forum leden.
    Ik zit met een vraag.
    Ik wil graag wat geld in cryptomunten steken, er zijn er geloof ik 50.
    Nu las ik dat de munt " Verge " als enige munt de mogelijkheid biedt om totaal anoniem te kopen / verkopen.
    Is dit waar? zo ja, zit er hierdoor dan meer potentie in zo'n munt dan in andere munten?
    Als beginner zou ik die Verge snel vergeten en je beperken tot Bitcoin en Ethereum.

    Er zijn trouwens wel een paar duizend cryptomunten en -tokens.
  6. [verwijderd] 7 november 2017 17:24
    www.at5.nl/artikelen/175006/bitcoins-...

    Weer een corporate-suit die er een plasje over moet doen, die 5 minutes of fame zijn natuurlijk altijd eenmalig, bedankt en tot ziens maar weer!
    In een cafe en in een speelgoedzaak, werkelijk een Meesterlijk gebaar!

    Over een jaar staan er 6 in de Kinkerstraat en minimaal hetzelfde aantal in de Jan Everstestraat, de nieuwe financiele centra van Amsterdam?

    Ik denk nu ruim 200K huishoudens die er iets mee van doen hebben, het groeit enorm snel nu.

    Het speelt natuurlijk wel mee dat het vertrouwen in de munt "euro" zeer snel blijft wegzakken.

    De Zuidas kan het natuurlijk wel blijven aanmoedigen waar de ECB mee bezig is: "in ieder geval ook nog in 2018"...de gewone man/het volk ziet wel degelijk wat er nu gaande is, geruisloos nemen ze afscheid van het huidige systeem, zonder morren, zonder wanklanken, gewoon weg als een ontevreden klant die nooit meer terugkomt in dat restaurant of die winkel.....
  7. forum rang 4 holenbeer 7 november 2017 17:40
    ik sprak een keer iemand van Rabo in mijn netwerk op een feestje. Zei dat we over 10 jaar geen bank meer nodig hebben omdat we dan als ons geld in de cloud regelen. Hij keek erg betrapt en had niet echt een weerwoord.Ga er maar van uit dat zo'n scenario op de agenda staat daar.
  8. [verwijderd] 7 november 2017 17:59
    Nummerriek wint altijd, ook in een financieel systeem, de bankwereld blijft krimpen op onbehagen en wantrouwen.
    0% rente op je deposito is het definitieve failliet, de faillure die iedereen zag aankomen.

    "Maar alles loopt nu toch lekker!" oh zeker wel! maar dat gaat aanstaande snel veranderen, en dan gaat het nog sneller....

    Kan een gemiddelde Nederlander nu al zonder een NL-grootbank rekening?...nouhw! het scheelt niet veel meer, hooguit 2 jaar nog.

    Massale opzeggingen van bankrekeningen als hoogst haalbare, als ware het simpele sim-abonnementjes waar je elk moment van de dag afscheid van kan nemen.

    De bank in de huidige vorm is aflopend, eindig....
  9. forum rang 9 objectief 7 november 2017 18:13
    quote:

    paulta schreef op 7 november 2017 17:59:

    Nummerriek wint altijd, ook in een financieel systeem, de bankwereld blijft krimpen op onbehagen en wantrouwen.
    0% rente op je deposito is het definitieve failliet, de faillure die iedereen zag aankomen.

    De bank in de huidige vorm is aflopend, eindig....
    Hoeveel vermogen in procenten heb je dan al in bitcoins zitten en hoeveel nog bij banken!!!!! Altijd informatief of iemand de daad bij het woord voegt.
  10. [verwijderd] 7 november 2017 18:16
    Crypto munten zijn fiscus-immuun, duidelijk meerwaarde, dit staat compleet los van dat enorme leger aan belasting-ambtenaren die op hun manier rendement zoeken.

    De opslag van waarde buiten de euro/dollar om, daar is nu echt vraag naar, Nederland is een belastingparadijs!.....maar niet voor de eigen inwoners weten wij sinds 2 dagen.

    Er kan nu best een financiele revolutie ontstaan, een Lente Offensief, iets compleet nieuws onder druk van het volk(denk aan Catalonie)

    De huidige formule: minder dan 1% heeft meer dan 90% van.....doorbreken.
  11. [verwijderd] 7 november 2017 18:20
    "...Wordt het dan nooit wat met die cryptomunten? Dat zeg ik niet. Wie weet betalen we ooit allemaal met decentraal elektronisch geld. Als econoom verheug ik mij op een toekomst waarin het overheidsmonopolie op geld is doorbroken. Maar dat wil nog niet zeggen dat ik met mijn pensioengeld op zo’n toekomst ga gokken. Ik ben toch niet gek?
    Mathijs Bouman is macro-econonoom"(hele verhaaltje op FD.nl)

    Weer een andere kerel die eroverheen moet plassen, deze ex-DNB medewerker ziet ze ook weer vliegen, geef dan toch toe dat er iets moet veranderen, wees progressief, durf anders te denken, dat kan nu toch als ZZP-er?

    De drang naar wat anders blijft groeien, iedereen ziet het om zich heen gebeuren, freebees of airmiles als het nieuwe systeem? nu jij weer Bouman..
  12. forum rang 4 efreddy 7 november 2017 19:16
    quote:

    Pensioen P&P schreef op 7 november 2017 13:19:

    Forum leden.

    Ik zit met een vraag.
    Ik wil graag wat geld in cryptomunten steken, er zijn er geloof ik 50.
    Nu las ik dat de munt " Verge " als enige munt de mogelijkheid biedt om totaal anoniem te kopen / verkopen.
    Is dit waar? zo ja, zit er hierdoor dan meer potentie in zo'n munt dan in andere munten?
    1265 volgens coinmarketcap.
    Verge ken ik niet ,heb het daar opgezocht en stond op nummer 59 wat marktkapitalisatie betreft.
    Als beginner in crypto begin je best met volgende munten
    Bitcoin,ethereum,Bitcoin cash,Litecoin,Dash ,Monero en Doge.
    Hier kun je alvast enkele Doge ontvangen : www.dogefaucet.com/en/what-now/DBipXd...
    Je hoeft dus niet direct te kopen.
    Dogewallet is hier te verkrijgen my.dogechain.info/#/overview

    Bitcoin heeft heel wat faucets maar ik zou het vooral bij een betrouwbare faucet houden

  13. [verwijderd] 7 november 2017 19:19
    Het is heel simpel. Cryptovaluta zijn een nice-verschijnsel en de extreme waardestijging van de munt is leuk voor gokkers. Ik zou zeggen:neem je winst en verkoop. Staten zullen nooit toestaan dat ze ondermijnd worden door een systeem van niet controleerbaar geld en zullen dus komen met indamming van dit verschijnsel.
15.658 Posts
Pagina: «« 1 ... 69 70 71 72 73 ... 783 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links