Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Tijdelijk herstel, of…?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

381 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ger 02490 2 juni 2017 10:03
    Goed zo Bas. Komende dagen moeten we alert zijn op nieuwe toppatronen en eventuele nieuwe verzwakkingen....Inderdaad !! Eventueel. Als je dit woord -eventueel- nu in het vervolg er af en toe tussendoor gooit, dan kun je tot in lengte van jaren gewoon je verhaaltje blijven schrijven.
  2. Henri-Trader-Zonder-Trades 2 juni 2017 10:04
    quote:

    Henk Snaph schreef op 2 juni 2017 10:02:

    Geen hark weer vandaag voor Bennie.
    Henk! Je weet toch wel beter. Bennie heeft net op 531,6 van al zijn winsten dagputs gekocht en deze met 100% winst verkocht net boven de 530. Bennie is toch nie gek! Zo moeilijk is het echt allemaal niet. Gewoon de tips van Bennie volgen en we hebben allemaal een mooie zomer. Is voor Bennie ook leuker, als hij niet de enige is met een brede glimlach op zijn stoere Achterhoekse lippen.

    :-)
  3. forum rang 6 ttroo 2 juni 2017 10:09
    Ik zat gisteren avond in de bioscoop. Dus ik kon de grote krachten in de Amerikaanse indices niet meer tegenhouden. Wat een kracht! Ooit wordt het wat een krach! Het was wel bizar. Ik zat rustig te kijken hoe het ff ging. Het leek wel of de robots de macht overnamen. Zo snel kan ik niet eens typen zo hard gingen de Europese indices omhoog. Is iedereen zo blij met het banen cijfer? Is iedereen zo blij met het opzeggen van het verdrag? Als u zich zo gedraagt bij uw werkgever, dan hadden ze al lang u naar een psychiator gestuurd.

    Maar Mr. Newcomer kan en mag alles doen. Mensen komen en mensen gaan. Nog sneller dan een raket uit Noord Korea. Zo snel gaat dat in de Mr. Newcomer administration. Instabiel lijkt me het enige woord. Maar de markten houden er schijnbaar van.

    Net als het continue geld drukken in Europa. De recessie verdwijnt echt niet voor eeuwig. Sterker nog hoe hoger de top, des te groter de strop.

    De zon schijnt. Dus heerlijke (beurs)dag. Olie daar is intussen al een dollar vanaf. Er kunnen nog 3 dollar verder er af. De WTI inmiddels op een lage $47. Ze kunnen zo naar de $44 toe. Goud en zilver blijven hangen. Een goed en een slecht teken. Een goed teken omdat ze niet ver onder uitbreken staan een slecht teken omdat ze niet kunnen uitbreken.

    Inmiddels lijken de beurzen wat op adem te moeten komen. Was de sprint te snel? De Fransen komen wel wat vooruit, maar doen niet mee met het geweld in de DAX. AEX weer onder de 530.
  4. [verwijderd] 2 juni 2017 10:13
    Bewijs:

    Alex XNL 23 mrt 2016 om 09:33


    Iedereen vindt dat het lager moet. Maar het staat weer plezierig hoger.

    Geen leedvermaak over Infineon.

    Positie opbouw: aand. Infineon Technologies AG

    11-3-2016 Koop EUR 11,55 (Nu 12,43)

    Bij een Dax die 1 a 2% hoger staat. Ik zeg appetijtelijk.

    - See more at: www.debeurs.nl/Forum/Topic/1334207/2/...
381 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links