Ik zag dat hier en daar al werd gepraat over Forex en brokers. Ik ben bezig met een site hierover en onder andere een uitgebreide reviews van de beste brokers kan dan uiteraard van pas komen. Kijk hiervoor op i-am-a-daytrader.nl

Ikzelf vind dat daytraden het beste is om met je geld te speculeren. Zonder vaak overnight te gaan en lange posities aan te gaan, kan men zo voorkomen dat onvoorziene gebeurtenissen of kraches, voor grote verliezen zorgen. Ik daytrade het meest in EUR/USD en olie en een beetje in de AEX. Voor de Euro was lange tijd een koers uitgestippeld voor richting de 1.30, maar sinds de opstanden in het Midden-Oosten, is de dollar zeer zwak. De Euro zal zodra het weer rustig is in het Midden-Oosten ongetwijfeld zakken, ook met het oog op Spanje waar het toch een keer zal gaan barsten.

Overigens zullen de euro landen nooit andere landen laten vallen en telkens wel weer met steun komen aanzetten. Voor landen die uit de euro stappen, zal het overigens niet makkelijk worden om weer aan te haken. Vandaar dat het voor hen ook het beste is om in de euro te blijven. Daarnaast kunnen eurolanden die steun hebben gegeven fluiten naar hun geld als blijkt dat een land uit de euro stapt (failliet wordt verklaard) en de leningen niet meer hoeft terug te betalen.