Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beleg gezellig mee met... Michael Bolton?!

Niet dat ik het beter wil weten dan snelle Amerikaanse marketeers, maar om nou een jong publiek te verleiden met Michael Bolton? Niettemin tellen we deze ook op bij de talloze, talloze bullishe signalen die er zijn op de beurs. Worldonline is bij ons het symbool van de dotcombubbel geworden. Ik ben benieuwd wat het ooit voor deze markt wordt.

Of weet u het al? Suggesties in de comments. Oh ja, bekende wereldbewoners, popartiesten, filmsterren, topsporters en topmannen van elektrische-autofabrikanten mogen u misschien graag verleiden om een quick buck te verdienen, als het foutgaat compenseren ze u niet.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 11:50 "Ga weg!" ING verjaagt eigen spaarders 13
  2. 08:05 BeursVandaag: Het inflatiecijfer
  3. 08:05 BeursVandaag: Het inflatiecijfer

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare