Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Goldman Sachs zegt: +7%

(AJK) De verwachte winstgroei van Goldman Sachs voor de S&P 500 dit jaar is... 7% dus.

Nu maar hopen dat dit niet te optimistisch is. Over een meevaller durf ik niet eens te beginnen met dat rondspokende virus. Q4 2019 schat The Firm in op +2% als ik de grafiek goed af lees, maar er stast tot dusverre +0,7%. Hm en het gros van de berijven en zeker het indexgewicht is al door.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

 1. 10:30 Galapagos, Goldman en héél slecht track record 3
 2. 10:15 Zó zeg! Belgische beleggingskosten...
 3. 09:55 Over AEX, Akzo, Randstad en Galapagos

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Weert=No.1 13 februari 2020 13:12
  De markt heeft altijd gelijk ! Nou, ik beleg al sinds 1978 en kan op grond van feiten aantonen dat de markt gevormd wordt door labiele factoren.Kijk alleen al naar de internetbubbel. Overal waar een stekker en een chip aan vast zat steeg per kwartaal 37%. Om nu vooruit te lopen op een energie-transitie en Shell weg te zetten als zijnde overbodig kan behoorlijk fout zitten. De verslaving aan de fossiele energiedragers kan nog behoorlijk lang duren.Beleggen in Amazon doe ik zeker niet gezien de absurde P/E - verhouding.Zakken dit soort aandelen, dan kun je 20 jaar wachten om hetzelfde niveau terug te krijgen.
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. Goldman Sachs Group 26,553 20 okt
  +0,023
  +0,09%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare