Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Intussen in Cyprus deel 634

Haha, van de week duikelde ie ook al zo vrolijk tussen de schuifdeuren op en hier is ie alweer :-)


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Arend Jan Kamp

Auteur:

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 maart 2013 17:12
    Behalve dat de rest van de centrale banken in de wereld over elkaar heen valt om dit voorbeeld zo snel mogelijk te volgen.

    Ik had ooit een zilvervloot rekening bij de bank met de S. Als je inlegde (zegelboekjes), kreeg je er meteen 10% bij. Rente: 6.4% ofzo?

    Nog afgezien van de wereldwijde bank runs die uitgelokt worden, gaat nog iemand extra geld naar de bank brengen nu? Of moet het gros van de spaargelden als verloren beschouwd worden omdat zodra het volk het komt ophalen, de boel meteen bevroren wordt?
    Gaan ze goud revalueren om de verloren spaartegoeden op te vangen en in ieder geval de schijn van solvabiliteit op te houden?
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.