Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeelhouders Value8 benoemen accountant CFA

Aandeelhouders Value8 benoemen accountant CFA

De aandeelhouders van Value8 hebben met vrijwel 100% van de stemmen ingestemd met de benoeming van CFA tot accountant over het boekjaar 2023. Er waren 6.337.845 stemmen voor en 8 stemmen tegen.

Met die benoeming is Value8 verzekerd van een oob-accountant voor het komende jaar. Ook de andere agendapunten werden met meer dan 99,9% geaccordeerd.

De VEB, die zich kritisch over de benoeming van de accountant had uitgelaten, kreeg geen enkele steun van de Value8-aandeelhouders. De VEB stemde met 8 aandelen tegen.

Jaarrekening goedgekeurd en van de penalty bench af

Value8 geeft aan verheugd te zijn dat een oob-accountant is gevonden, dat de jaarrekening is goedgekeurd en dat Euronext heeft aangegeven dat Value8 niet langer op de penalty bench vermeld staat.

Daarmee kan de volle focus weer op het investeringsbedrijf worden gelegd, aldus Value8.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 20 feb Stem nu voor de Gouden Stier Publieksprijs
  2. 12 feb Superbowl-indicator voorspelt bear market 3
  3. 24 jan ASML opent +6,7% na cijfers en duwt AEX boven 800 punten

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links