Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gezocht: Stagiair Redactie bij IEX

Gezocht: Stagiair Redactie bij IEX

Kom je stage lopen bij een van de leukste mediabedrijven van Nederland, marktleider op het gebied van beleggen, midden in het centrum van Amsterdam?

IEX is een mediabedrijf dat sinds 1999 onder eigen merken financiële en beleggingscontent produceert, distribueert en exploiteert via crossmediale kanalen. Om onze groei te laten accelereren, zijn wij op zoek naar een sociaal vaardige

Stagiair Redactie (M/V) 

IEX Media is een prachtig mediabedrijf en de autoriteit op het gebied van beleggen. Met een team van 40 professionals publiceren wij onder eigen merken financiële en economische content voor 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand, 100.000 leden en ruim 11.500 betalende abonnees.

Met meer dan 15 merken bedienen wij de markt met o.a. websites, apps, video’s, podcasts, events en magazines, primair gericht op beleggende consumenten en secundair op de business-to-businessmarkt.

Onze bekendste merken zijn IEX.nl, Belegger.nl, Beleggen.nl, Beursduivel.be, Beurs.nl, Tostrams.nl en Beursgorilla.nl.

Als stagiair leer je bij IEX Media alles wat er komt kijken bij het beleggers dagelijks voorzien van beursinformatie, duiding en advies.

Je staat ons team van analisten en redacteuren bij door het doen van research, het opstellen en versturen van mailings, het verzorgen van social media posts en het schrijven van artikelen en andere teksten.

Je bent leergierig, volgt een economische en/of journalistieke opleiding en hebt veel affiniteit met beurs en beleggen. Goede beheersing van het Nederlands is een must.

Dit breng je mee:

  • Gezonde interesse in de beurs en in beleggen
  • Energie, nieuwsgierigheid en zin om dingen aan te pakken
  • Goede taalvaardigheid in het Nederlands en voldoende kennis van Engels

Dit krijg je van ons:

  • Een snelle leerschool in de wereld van beurs, beleggen en online media
  • Een inspirerende werkomgeving bij een dynamisch mediabedrijf
  • Werken in het kloppend hart van financieel Nederland, op de Amsterdamse effectenbeurs

Interesse?

Bekijk hier de volledige vacaturetekst. Wil je meer weten? Mail dan naar vacatures@iexmedia.nl of bel gerust voor meer informatie naar 020-4352170.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 20 feb Stem nu voor de Gouden Stier Publieksprijs
  2. 12 feb Superbowl-indicator voorspelt bear market 3
  3. 24 jan ASML opent +6,7% na cijfers en duwt AEX boven 800 punten

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links