Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Het kan altijd weer gekker op beurs, want nu zijn het beren die kopen

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 08:10 Vlakke koersen voorbeurs, Philips-CEO weg en de gekste dingen gebeuren 1
  2. 15 aug Beleggen in water is nog geen geld als water 7
  3. 15 aug Het begint lekker fris voorbeurs en er zijn weer zat risico's en kansen

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Zaphod Beeblebrox 17 mei 2022 11:54
    Ik begrijp dit stuk niet zo goed. Wat is het probleem hier? Buy low, sell high is toch de bedoeling? En als de koersen laag staan is het sentiment slecht, roept iedereen dat het nog veel lager kan en stroomt het financiële bloed door de straten. Kortom, een uitstekend moment om wat te kopen.

    Verder zitten we, gezien het grotere plaatje, nog altijd in de Industriële Revolutie die ergens in 1760 begonnen is. Inmiddels zit de Derde Industriële Revolutie (digitalisering & communicatie) er bijna op en staan we aan de vooravond van de Vierde Industriële Revolutie. De kosten gaan voor de baten uit, dus winst laat nog op zich wachten. Alleen voor waardebeleggers is dat problematisch want zij mogen nu geen positie innemen. Echter, niet iedereen is een waardebelegger. Macro-analisten, de mensen die naar het grote plaatje kijken, hebben daar weinig boodschap aan.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links