Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Om 19.30 is het zover: Hollandse Aandelenavond 2022

Om 19.30 is het zover: Hollandse Aandelenavond 2022

Kijk op dinsdag 24 mei online mee naar de live-uitzending van het beste evenement voor beleggers in Nederlandse aandelen: de Hollandse Aandelenavond.

Geen gedoe met dividendbelasting terugvragen en minder valutarisico: er zijn nog andere redenen dan Oranje Boven en enthousiast chauvinisme om in Nederlandse aandelen te beleggen.

Op de Hollandse Aandelenavond, georganiseerd door BNP Paribas en IEX, zullen vijf van de beste Nederlandse beursanalisten hun drie favoriete Nederlandse aandelen voor het komende jaar presenteren. Daarnaast gaan ze de uitdaging aan om ieder met één verkooptip (short) te komen.

Na afloop van de vijf pitches volgt een paneldiscussie. Die wordt op het scherpst van de snede gevoerd en levert zodoende nog weer allerlei nieuwe ideeën en inzichten op.

Ook dit jaar is de Hollandse Aandelenavond online te volgen via Online Seminar.

Aanmelden is gratis

Registreer u nu of log in met uw bestaande account om u direct gratis aan te melden voor de Hollandse Aandelenavond 2022! Let op: alleen tijdens het aanmelden kunt u een vraag indienen die tijdens de uitzending mogelijk voorgelegd wordt aan de sprekers.

De line-up van experts bestaat uit een mix van technische en fundamentele analisten die voor Nederlandse beleggers nauwelijks nog introductie behoeven:

 • Jim Tehupuring (ProBeleggen)

 • Jos Versteeg (InsingerGilissen)

 • Nico Bakker (BTAC/TheDailyTurbo)

 • Corné van Zeijl (Actiam)

 • Royce Tostrams (IEX en Tostrams.nl)

De presentatie is in handen van Rogier San Giorgi (BNP Paribas) en Pieter Kort (IEX). De paneldiscussie wordt geleid door Erik Mauritz (IEX).

Het programma van de online uitzending:

 • Aanvang: 19:30 uur

 • Pauze: 20:30 uur 

 • Paneldiscussie: 20:50 uur

 • Einde: 21:25 uur


Wij hopen u op 24 mei online te mogen begroeten!

Meld u hier aan voor dit webinar


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

 1. 20 feb Stem nu voor de Gouden Stier Publieksprijs
 2. 12 feb Superbowl-indicator voorspelt bear market 3
 3. 24 jan ASML opent +6,7% na cijfers en duwt AEX boven 800 punten

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links