Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Voetballers sluiten de rij in Turbocompetitie

Voetballers sluiten de rij in Turbocompetitie

Van alle deelnemers in de Turbocompetitie die een sport beoefenen, staan de voetballers onderaan. Ze behalen een negatief resultaat van ruim 15%.

Alle andere sporters staan ook in de min, behalve hardlopers. Zij weten nog een plusje van 0,7% uit hun portefeuilles te persen en staan dus bovenaan.

Fiat, Ford en Audi bovenaan

Verder doen Fiat-rijders nog steeds opvallend goede zaken in de competitie: zij boeken een mooi resultaat van gemiddeld 31,5%. Ook bezitters van een Ford (+9,3%) en Audi (+8,1%) presteren prima. Suzuki-rijders vinden we onderaan met een min van 18,8%.

Dan nog een blik op het verschil tussen de dames en de heren. Vrouwelijke deelnemers staan al een tijdje rond de 12% in het rood, de heren zien hun verlies nu ook licht oplopen naar 5,2%.

Maandwinnaar 

Over de maand april behaalde de heer Hunink het beste resultaat. Hij speelde onder alias Pannekoek 63% rendement bij elkaar! Van harte gefeliciteerd.

Ook meespelen met de Turbocompetitie? Doe vandaag nog mee!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 20 feb Stem nu voor de Gouden Stier Publieksprijs
  2. 12 feb Superbowl-indicator voorspelt bear market 3
  3. 24 jan ASML opent +6,7% na cijfers en duwt AEX boven 800 punten

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links