Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Denk-stemmers met stip bovenaan in Turbocompetitie

Denk-stemmers met stip bovenaan in Turbocompetitie

Waar vorige maand de Groenlinks-stemmers een sprintje trokken in de Turbocompetitie, is het nu de beurt aan aanhangers van Denk. Zij staan bovenaan met een gemiddeld rendement van 13,8%.

Groenlinks staat nu op de tweede plaats met een rendement van 4,3%. Alle andere partijen staan in de min, waarbij hekkensluiter Partij voor de Dieren steeds verder wegzakt, met een negatief resultaat van ruim 35%.

Friezen aan kop

Kijken we naar de regionale verdeling, dan zien we dat alle provincies helaas in het rood scoren. De Friezen weten de schade nog het best te beperken met een min van 2,2%, maar de Zeeuwen staan onderaan (-10,8%).

Qua sport weten de hockeyers een bescheiden plusje van 0,4% uit portefeuilles te persen. Fietsers staan op de tweede plaats met een min van 1,4%. Beoefenaars van alle andere sporten schrijven rode cijfers.

Tot slot nog een blik op de strijd tussen de seksen: de heren doen het beter met gemiddeld resultaat van -4,8%. De dames staan 11,8% in de min.

Maandwinnaar november

Nog even speciale aandacht voor de winnaar over de maand november. De heer Dijkers heeft onder spelnaam SvenD maar liefst 84% bij elkaar gespeeld. Een mooie prestatie!

Ook meespelen met de Turbocompetitie? Doe vandaag nog mee!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 20 feb Stem nu voor de Gouden Stier Publieksprijs
  2. 12 feb Superbowl-indicator voorspelt bear market 3
  3. 24 jan ASML opent +6,7% na cijfers en duwt AEX boven 800 punten

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links