Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Meer winst voor logistiek vastgoedfonds WDP

Gepubliceerd op 31 juli 2020 07:18 | Views: 1.740

WDP 14 aug

28,89 +0,04 (+0,12%)

WOLVERTEM (AFN) - Logistiek vastgoedfonds WDP heeft de winst in de eerste helft van het jaar zien stijgen. De bezettingsgraad van het vastgoed bleef vrijwel stabiel, zo viel vrijdag op te maken uit een tussentijds handelsbericht.

WDP zette een winst op basis van boekhoudmethode EPRA in de boeken van 84,3 miljoen euro. Dat was een jaar eerder nog 73,2 miljoen euro. De winst per aandeel kwam uit op 0,49 euro, bijna 8 procent meer dan een jaar terug. De bezettingsgraad kwam uit op 98,2 procent, een fractie meer dan eind december 2019.

Het bedrijf bevestigde het voorgenomen brutodividend van 0,80 euro per aandeel voor 2020. Dat is gebaseerd op de eerder aangegeven prognose van de winst per aandeel voor heel het jaar van 0,95 euro tot 1 euro per aandeel. WDP rekent er op dat het resultaat dit jaar uiteindelijk aan de bovenkant van deze bandbreedte zal uitkomen. De vooruitzichten van WDP zijn overigens wel gebaseerd op de "huidige kennis en beoordeling" van de coronacrisis, zo klinkt het.

WDP heeft logistiek vastgoed in de Benelux en in Roemenië.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
WDP 60% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

WDP

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare