Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KLM bereidt vervoer passagiers uit Groot-Brittannië voor

Gepubliceerd op 23 december 2020 12:08 | Views: 2.405 | Onderwerpen: Groot-Britannië, luchtvaart

Air France-KLM 12:16

4,95 +0,21 (+4,49%)

AMSTELVEEN (AFN) - Luchtvaartmaatschappij KLM denkt in de loop van de middag de eerste passagiers vanuit het Verenigd Koninkrijk te kunnen vervoeren onder de nieuwe regels. Die reizigers moeten dan een negatieve coronatest kunnen overleggen en een bewijs wanneer ze die test hebben afgelegd. De test mag bij binnenkomst in Nederland maximaal 72 uur oud zijn. KLM is momenteel nog op alle Britse luchthavens waar het bedrijf vandaan vliegt voorbereidingen aan het treffen.

Er gaat enige tijd overheen, omdat de richtlijn vannacht bekend werd gemaakt, legt een woordvoerder van KLM uit. Pasasagiers moeten zich nu eerst laten testen en wachten op een uitslag. De vluchten die in de ochtend vanuit Londen aankwamen waren leeg of vervoerden vracht. KLM heeft namelijk de afgelopen dagen wel gewoon mensen naar het Verenigd Koninkrijk vervoerd, maar mocht geen reizigers mee terug nemen.

Ook vanuit Zuid-Afrika mogen mensen weer naar Nederland komen met een negatieve test en een verklaring. Daar werkt KLM samen met een testlaboratorium dat binnen zes uur uitslagen levert, waardoor eind van de middag de eerste passagiers deze kant op mogen.

De Nederlandse overheid verlangt geen negatieve test van reizigers die op Schiphol direct een aansluitende vlucht nemen en verder het land niet in komen. KLM neemt reizigers echter niet mee zonder negatieve test. "Dat maakt het voor iedereen duidelijker."

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Air France-KLM 64% zegt verkopen 14 stemmen

Gerelateerd

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Kees1 23 december 2020 15:27
  quote:

  W-0803 schreef op 23 december 2020 13:14:


  Knap hoor, kijken of ze daar het kunstje nog kunnen, of dat er direct een Boeing 777 Max uit de lucht neerdondert. Schijnnen lastig te besturen zijn na zo'n lange uitgebruikname ;).


  Wietse,

  Wat een post.

  Ik wens je goede dagen en een succesvol beleggingsjaar toe!

  Voorzichtig met carbidschieten daar in Almelo.

  Groet!
6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare