Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

HyGear geeft lening uit op NPEX

AMSTERDAM (AFN) - Gasproducent HyGear geeft een obligatielening uit via effectenbeurs NPEX. Dat maakte de onderneming dinsdag bekend. Beleggers die inschrijven op de obligatielening van 8 procent krijgen per certificaat 40 warrants op aandelen.

In totaal wil HyGear, de merknaam van het in Arnhem gevestigde Green Vision, 5 miljoen euro ophalen. De obligaties van 1000 euro per stuk hebben een looptijd van zes jaar. Beleggers kunnen vanaf 18 juni 2019 inschrijven op de HyGear-obligaties. De intekening sluit zodra de obligatie is voltekend en de warrants hebben een uitoefenprijs van 19,50 euro. Ze expireren na 2,5 jaar. In de tussentijd zijn de warrants verhandelbaar op de NPEX-effectenbeurs.

Het is inmiddels de vierde keer dat HyGear via het platform van NPEX geld ophaalt om door te groeien. HyGear ontwikkelt installaties voor de productie van industriële gassen, waaronder waterstof.

HyGear-topman Marinus van Driel: ''Op dit moment vallen alle puzzelstukjes in elkaar. De afgelopen jaren hebben we ons klaar gemaakt voor deze groei, en nu zien we de vraag naar onze producten op alle fronten tegelijk aantrekken. We staan op een kruispunt. Houden we in, of versnellen we. We kiezen ervoor te versnellen. En dat maakt dat onze financieringsbehoefte toeneemt.''

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. Bram7200 18 juni 2019 08:19
    Goedemorgen, op de Npex site staat"
    Hierbij berichten wij u dat er een nieuwe emissie open staat voor inschrijving: de 8% obligatielening III emissie met warrants van HyGear met een looptijd van 6 jaar.

    HyGear geeft voor maximaal € 4.999.000 aan obligaties en een maximum aantal van 199.960 warrants uit via NPEX.

    U krijgt 40 warrants bij iedere obligatie die u koopt tijdens de emissie."

    Dus geen 50 warrants

2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.