Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Van den Ouden meldt belang in DGB

Van den Ouden meldt belang in DGB
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Beurshandelaar Diede van den Ouden heeft een belang in DGB Group gemeld. Dat bleek uit meldingen in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 15 mei 2022.

Van den Ouden meldde voor het eerst een kapitaalbelang van 7,01 procent met een dito stemrecht. Dit belang wordt deels middellijk reëel en deels middellijk potentieel gehouden.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DGB Group N.V. 56% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

DGB Group N.V.

0,750 16:19
-0,020 -2,60%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links