Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Berenberg verhoogt koersdoel Unibail-Rodamco

Berenberg verhoogt koersdoel Unibail-Rodamco

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft donderdag het koersdoel voor Unibail-Rodamco-Westfield verhoogd van 67,00 naar 79,00 euro, bij handhaving van het Houden advies.

De analisten hadden een positieve indruk van de beleggersdag waarin het vastgoedbedrijf de operationele doelen voor de middellange termijn besprak.

De schuldpositie gaat de goede kant op en het voornemen om vanaf 2023 weer dividend uit te keren lijkt daarom haalbaar, aldus Berenberg. De analisten rekenen op een payoutratio van 54 procent, maar het bedrijf zou dit binnenkort moeten bevestigen.

De doelstelling om in 2024 de huurinkomsten weer op het niveau van voor de coronapandemie te krijgen, lijkt ook haalbaar, stellen de analisten. De omzetten van retailers lagen vorige maand op 97 procent van het niveau van 2019 en steeds meer winkels zouden willen uitbreiden in goed bezochte winkelcentra op A-locaties.

Het Houden advies blijft voorlopig staan, vanwege de onzekerheid over de hoge inflatie die de consumentenbestedingen kunnen raken.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 67% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

48,650 17:35
-2,280 -4,48%
Premium

Harde klappen voor Unibail-Rodamco-Westfield

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links