Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?
KBC Securities zet Boskalis op kooplijst
Beeld: Boskalis

KBC Securities zet Boskalis op kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft maandag het advies voor Boskalis verhoogd van Accumuleren naar Kopen en het koersdoel opwaarts bijgesteld van 30,50 naar 32,00 euro.

KBC wees op twee nieuwsberichten die vanochtend verschenen. Zo verwierf Boskalis een contract ter waarde van 450 miljoen euro voor het transport en de installatie van de monopile-funderingen en substations voor een offshore windpark. Dit contract zorgt voor een effectieve vlootbezetting van één jaar voor de kraanschepen Bokalift 1 en Bokalift 2, en twee jaar voor de zware-ladingsschepen.

Daarnaast verkoopt Boskalis samen met kS Investments de havensleepactiviteiten in Singapore en Maleisië aan Rimorchiatori Mediterranei, wat 80 miljoen euro cash moet opleveren.

Het aandeel Boskalis steeg maandagochtend met 2,6 procent tot 26,08 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.