Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ABN Amro haalt decharge van agenda

ABN Amro haalt decharge van agenda

(ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO schrapt het verlenen van decharge aan het bestuur en de raad van commissarissen van de agenda van de aanstaande jaarvergadering. Dit meldde de bank dinsdag.

Het besluit is genomen nadat maandag bekend werd dat ABN AMRO een schikking heeft getroffen van 480 miljoen euro met het Openbaar Ministerie voor het onvoldoende naleven van regels tegen witwassen en financiële criminaliteit.

Deze aankondiging kwam te kort voor de jaarvergadering op 21 april, voor aandeelhouders om rekening mee te houden in hun stemkeuze. In veel gevallen zijn steminstructies ook al gegeven, aldus ABN AMRO.

De jaarvergadering vindt aanstaande woensdag plaats vanaf twee uur. Aandeelhouders kunnen nog tot zes uur vandaag vragen insturen die tijdens de vergadering worden beantwoord.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ABN AMRO BANK N.V. 73% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ABN AMRO BANK N.V. 10,944 07 mei
+0,078
+0,72%
 

Trending

Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare