Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KKR helpt T-Mobile Nederland met uitrol glasvezel

KKR helpt T-Mobile Nederland met uitrol glasvezel
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) T-Mobile Nederland gaat met hulp van de Amerikaanse investeerder KKR aan de slag om een miljoen Nederlandse huishoudens aan te sluiten op glasvezel. Dit maakten de twee bedrijven woensdag bekend.

KKR wordt grootaandeelhouder van Open Dutch Fiber, dat dit kwartaal van start gaat met de plannen, waarmee 700 miljoen euro is gemoeid. T-Mobile Nederland heeft een twintigjarige overeenkomst gesloten met Open Dutch Fiber om de uitrol van glasvezel als hoofdhuurder te ondersteunen.

"We kijken ernaar uit om een significante bijdrage te leveren aan de digitalisering van Nederland", aldus Jordi Nieuwenhuis, mede-oprichter van Open Dutch Fiber, dat eigendom is van grootaandeelhouder KKR en minderheidsaandeelhouder DTCP, een investeerder in Europese digitale infrastructuren.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare