Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Retail Estates zoekt naar regeling 3 miljoen euro huur in NL

Retail Estates zoekt naar regeling 3 miljoen euro huur in NL

TERNAT (AFN) - Vastgoedbedrijf Retail Estates moet op zoek naar een oplossing voor miljoenen euro's aan huur voor panden van Nederlandse winkeliers die de deuren moeten sluiten. De investeerder wil met huurders op individuele basis een betalingsregeling treffen.

Retail Estates heeft in Nederland 250 winkelpanden, waarin voornamelijk woonwinkels gevestigd zijn. Voor de winkels die tot 19 januari gesloten moeten blijven, zou de officieel verschuldigde huur 3 miljoen euro bedragen voor die periode. Het beursgenoteerde vastgoedfonds zegt te werken aan een eerlijke verdeling van deze last tussen huurder en verhuurder. Retail Estates verwacht dat de omzet van de winkeliers na afloop van de lockdown snel zal herstellen, aangezien dit ook in België was gebeurd.

In België werden winkels eerder dit najaar gesloten, maar voor een kortere periode dan aanvankelijk verwacht. De verschuldigde huur bij de getroffen bedrijven komt uit op 3 miljoen euro, waar Retail Estates eerst nog verwachtte dat dit 5,8 miljoen euro zou zijn.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Retail Estates

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 ramp 2017 15 december 2020 14:46
    Rutte zou er goed aan doen eerst eens alle mac Donald en andere ongezonde Amerikaanse voedsel zooi te verbieden , ophouden met genetisch gemanipuleerde zooi uit dat yankee land te halen , volle grond groenteteelt een geen substraat zooi , ophouden met chemische voedsel vervangers , oa baby zooi van Nestlé etc , ophouden met carrière voor kinderen opvoeding bij jonge hoger geïndoctrineerde vrouwtjes die kinderen niet voeden maar kunst zooi geven , gezond eten , zonder chemie en het lichaam is in grootste deel van griep , zelf instaat zich te verdedigen , ophouden met schijnveiligheid van muilkorven etc , ... ik draag ze dan ook pertinent niet , ten eerste hyperventilatie en inspannings asma en ten tweede het is zo contra productief, vooral omdat men zelfde stuk stof over en over gebruikt er daarbij het niets tegen houd wat betreft binnen krijgen van micro organismen .. maar het gaat ook helemaal niet om gezondheidszorg , het is een verdien model , alles wat nu in corona maatregel wordt gestopt , had het wereld voedsel probleem in een keer kunnen oplossen als ook het energie vraagstuk ..
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Retail Estates

64,900 17 sep
+0,500 +0,78%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links