Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Operationeel directeur weg bij Neways

SON (AFN) - Adrie van Bragt vertrekt als operationeel directeur (coo) bij Neways. Dat gebeurt in goed overleg aan het einde van het jaar, aldus de maker van elektronische componenten.

De commissarissen van Neways zijn een opvolger voor Van Bragt aan het werven. Van Bragt was zes jaar lid van de raad van bestuur van Neways en werkte in totaal 28 jaar voor de onderneming.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Neways 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 7 oktober 2020 13:56
  Velen zien het blijkbaar als negatief nieuws aan de koers te zien. I.d.d. speculaties. De 1 ziet het dus positief, de ander ziet het negatief. Zijn trackrecord is volgens mij i.i.g. niet super top. Dus ik houd het maar op een bezem ;-) van Eric Stodel, Paul de Koning, commissarissen enz.
  En verjonging zou ook niet verkeerd zijn bij dit tech adres.
  Ze zitten in mooie markten, juist ook de komende jaren. En een aandeel dan ook nog eens onder of op de intrinsieke waarde kopen? Lijkt me niet verkeerd.

  Ook juist omdat er technisch veel kennis gevraagd wordt voor productie van geëlektrificeerde en later waterstof auto's moet automotive toch gaan scoren lijkt me. En medische equipement wordt de komende jaren ook meer en meer belangrijk. Dus toekomst genoeg lijkt me. Een keer goed bezemen kan veel opschonen ;-)

  www.newayselectronics.com/nl/nieuws/n...
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Neways Electronics 12,750 17:35
+0,050
+0,39%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare