Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IKEA-zonnepanelen op Nederlandse daken

AMSTERDAM (AFN) - Na Groot-Brittannië gaat de Zweedse meubelgigant IKEA ook in Nederland zonnepanelen leveren. Dat maakte het woonwarenhuis maandag bekend.

IKEA werkt hiervoor samen met de Chinese fabrikant van zonnepanelen Hanenergy. Tussen eind volgende maand en volgend jaar zomer moet het aanbod zonnesystemen, inclusief een installatieservice, gefaseerd geïntroduceerd worden in alle Nederlandse IKEA-winkels. De vestiging in Haarlem is op 28 oktober als eerste aan de beurt. Het bedrijf maakt dan ook meer details bekend over onder meer aanbod en prijzen.

IKEA levert al sinds een jaar zonnepanelen voor de Britse markt. ,,IKEA is vastbesloten om meer betaalbare en praktische oplossingen te bieden voor zoveel mogelijk mensen'', zegt Peter Agnefjäll, topman van het bedrijf.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 september 2014 23:53
    lees het zeer recente rapport over de opwekking van energie door zonnepanelen, uitgebracht door (voorheen) KEMA en de uni van Utrecht: prijzen zullen niet veel meer zakken. Er is sprake van een stabiele prijs; ontwikkeling is cfm prijsontwikkeling van computers. De eerste was heel duur, thans zijn ze heel betaalbaar.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links